Ajankohtaista

Mitä, missä, milloin! Ajankohtaista-sivuilta voit lukea Vuoreksen uutisia, tutustua alueen tapahtumiin ja tori-ilmoituksiin sekä katsella galleriassa Vuorekseen liittyviä kuvia ja videoita.

Tapahtuma- ja tori-ilmoituksen voi julkaista kuka tahansa rekisteröitynyt/kirjautunut käyttäjä. Kalenterissa julkaistavien tapahtumien on oltava kaikille avoimia, lähtökohtaisesti maksuttomia tai pienellä osallistumismaksulla olevia Vuorekseen sijoittuvia tapahtumia.

Rekisteröityneenä käyttäjänä voi myös lisätä galleriaan linkin kuvaan tai videoon, joka on ladattu valokuvien ja videoiden jakamiseen tarkoitettuun sivustoon, kuten Instagramiin tai YouTubeen.

Rekisteröityneenä/kirjautuneena käyttäjänä voit halutessasi seurata uutis- ja toripalstaa sekä tapahtumakalenteria, jolloin saat uudet uutiset sekä tapahtuma- ja tori-ilmoitukset viestinä suoraan sähköpostiisi. Sinun tulee vain klikata palstojen yhteydessä olevaa Seuraa-painiketta ja sallia omassa profiilissasi portaalin ilmoitusten vastaanottaminen.