Vuores-päivää vietettiin eilen 22.5.2022 aurinkoisissa ja iloisissa tunnelmissa, noin tuhannen hengen voimin. Suuri kiitos kaikille Vuores-päivän kävijöille ja järjestelyihin osallistuneille!

Päivän kuviin ja tunnelmiin voi palata Vuores-päivän verkkosivulla: https://vuorespaiva.fi/

Vuoreksen katuja viimeistellään muun muassa asvaltointi-, kivi- ja vihertöillä sitä mukaa kuin asuinkorttelit valmistuvat.

Tänä keväänä ja kesänä viimeistellään erityisesti Isokuusi III -asemakaava-alueen katuja, jotka sijoittuvat omakotialueille. Urakoitsijana toimii Tampereen Puutarha-Center Oy. Työ alkaa toukokuun ensimmäisellä viikolla. Urakkaan sisältyvät seuraavat kadut:

 • Konkelonkatu
 • Konkelonkaari
 • Konkelonoksa
 • Hallinharjanne
 • Hallintaka
 • Hallinnokka
 • Hallinrinne (väli Hallinharjanne-Lauhapolku)

Vuodelle 2022 on suunniteltu toteutettavaksi myös seuraavat viimeistelytyöt muualla Vuoreksessa. On hyvä huomioida, että osa töistä voi siirtyä.

 • Honkakuusenkatu (pohjoisreuna sekä eteläreuna välillä Tervaskatu-Jälsikuja)
 • Tervaskatu (kadun itäreuna)
 • Takamaanrinne (kadun loppuosuus)
 • Vuoresraitti (väli Asuntamaanrinne-Vuoreksen keskuspuisto)
 • Palkkionmaankatu (itäreunan viimeistelemätön osuus)
 • Mäyränmäenkatu välillä Palkkionmaankatu-Hupakankorvenkatu (pohjoisreuna sekä saarekkeet 3 kpl)

Isokuusen kaduista Tervaskadulle ja Honkakuusenkadulle tulee kadunsuuntaisia pysäköintipaikkoja. Katupysäköintiin ei tule aikarajoituksia lukuun ottamatta Honkakuusenkatua koulun ja päiväkodin kohdalla, jossa on 30 minuutin aikarajoitus kello 8-20.

Lisäksi Mäyränmäenkadulle sekä Takamaanrinteelle on tulossa tyynyhidasteet liikenteen rauhoittamisen toimenpiteenä.

Vuoreslaisten toivotaan noudattavan varovaisuutta työmaa-alueiden läheisyydessä.

 

Vuores-tietoverkkoa operoivan Lounean verkossa toteutetaan 12.-13.4.2022 klo 23.00-07.00 ennalta suunniteltu kuukausittainen huoltohuolto.

Huoltotyö tehdään aina joka kuukauden toisena tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Huoltotoimenpiteet pyritään tekemään niin, että niistä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriöitä.

Satunnaisiin häiriöihin ja muutaman minuutin katkoihin on kuitenkin syytä varautua.

Lounea pahoittelee huoltotöistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!

Asiakastuki 24/7
kuluttajat puh. 0800 30304
yritykset puh. 0800 30344
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vuores Palvelun aiempina vuosina vuokraamat yhteiskäyttöiset soutuveneet siirtyvät keväällä 2022 Vuoreksen asukasyhdistykselle. Valtaosa veneiden vuokraajista on jo ollut asukasyhdistyksen jäseniä.

Veneet saa jatkossa käyttöön asukasyhdistyksen vuosimaksun maksaneena jäsenenä (maksu 15€/vuosi/talous). Erillistä maksua veneiden käytöstä ei peritä, eli veneiden käyttö on yksi asukasyhdistyksen jäseneduista. Veneilyvuorot varataan Vuores.fi-portaalissa olevan asukasyhdistyksen varausjärjestelmän kautta.

Näillä näkymin veneet siirtyvät kaupungin venepaikoilta Särkijärven sillan toiselle puolelle, asukasyhdistyksen ylläpitämään rantaan, jossa sijaitsee tällä hetkellä myös yhdistyksen kajakit, kanootit ja sup-laudat. Asukasyhdistys tiedottaa asiasta. 

Asukasyhdistyksen jäseneksi voi liittyä täällä:
https://vuores.fi/yhdistykset/vuoreksen-asukasyhdistys/jasenyys

Asukasyhdistys lähettää kevään aikana jäsenille ilmoituksen vuoden 2022 jäsenmaksun maksamisesta.

Vuores Palvelu aloitti yhteiskäyttövenetoiminnan vuonna 2017, jotta vuoreslaisille saatiin edullinen mahdollisuus veneillä Särkijärvellä. Alueen kasvun myötä yhdistysten toimintaedellytykset ovat parantuneet, ja asukasyhdistyksestä on tullut luonteva taho hoitamaan vesikaluston yhteiskäyttöä - jatkossa siis myös soutuveneiden osalta.

Vuores Palvelu kiittää kaikkia vuokraajia vuosien varrella!