Harmaa_Auris_farkku_ei_taustaa

Yhteiskäyttöauto / 24Rent

Koipitaipaleenkatu 2
33870 Tampere
Verkkosivu: https://www.24rent.fi

Yhteiskäyttöauton voi varata verkossa mihin vuorokauden aikaan tahansa, juuri sille ajalle kun autoa tarvitaan - vaikka vain kahdeksi tunniksi. Tuntiveloitus vaihtelee ajankohdan ja vuokrauksen pituuden mukaan.

Auto on merkiltään Toyota Auris farmari, ekotehokas ja helppokäyttöinen hybridiauto. Auto on sijoitettu VTS-kotien talon pihaan autopaikalle 26, osoitteeseen Koipitaipaleenkatu 2 (Salea vastapäätä).

Auton omistaja ja operaattori on 24Rent, jonka verkkosivulta auton löytää kirjoittamalla sijaintikenttään Vuoreksen postinumeron 33870.

Vuores Palvelu Oy tarjoaa 20 euron alennuskuponkeja yhteiskäyttöauton vuokraukseen. Alennuksen saa täyttämällä yhteystiedot 24Rentin verkkosivulla https://www.24rent.fi/vuores 

Auton nouto onnistuu itsenäisesti suoraan parkkipaikalta. Varauksen alkaessa auton ovet avataan omalla puhelimella avainten odottaessa hansikaslokerossa. Autossa on avaimeton käynnistys ja se käynnistyy painamalla start-nappia. Ajoon voi lähteä, kun mittaristoon syttyy ready-valo. Kyseessä on johdoton hybridi, joten johtojen kanssa pelaamisesta ei tarvitse murehtia.