koulukeskus_pieni

Vuores-talo / Vuoreksen koulu ja päiväkoti

Rautiolanrinne 2
33870 Tampere

Vuores-talossa on Vuoreksen koulun alaluokkien oppilaiden luokkatilat, Vuoreksen päiväkoti 100 lapselle, esiopetustilat, hyvinvointineuvolan ja hammashoidon tilat, monitoimiaula suurine esiintymislavoineen, 1000 m2:n liikuntahalli ja erikoisluokkia.

Liikuntahallia ja muita Vuores-talon tiloja käytetään mahdollisimman paljon myös iltaisin ja viikonloppuisin asukkaiden harrastus- ja muuhun toimintaan. Kolmeen osaan jaettavassa liikuntahallissa voidaan järjestään viikonloppuisin pienlajien SM-kisoja, turnauksia ja muita tapahtumia.

Vuores-taloon valmistuvat 2019 muun muassa yläkoulun luokkatilat, 200-paikkainen auditorio sekä kaikkia käyttäjiä palvelevia yhteistiloja. Valmis rakennus on mitoitettu kaikkiaan noin 1 200 oppilaalle.

Vuores-talon julkisivua koristaa suurikokoinen graafisesta betonista valmistettu Olet tässä -taideteos, joka on taiteilija Tomas Byströmin käsialaa.

Vuoreksen koulun toiminnassa korostuvat mm. kestävä kehitys ja vastuu ympäristöstä sekö tieto- ja viestintäteknologinen osaaminen.

Vuoreksen koulun liikuntapainotteisen aamu- ja iltapäivätoiminnan palveluntuottajana toimii Ilveksen jalkapallojaosto. 

Katso myös:

Vuoreksen koulun verkkosivut
Vuoreksen päiväkodin verkkosivut

Aamu- ja iltapäivätoiminnan verkkosivut
Vuoreksen neuvolan yhteystiedot
Vuoreksen hammashoitolan yhteystiedot

Kuvia koulukeskuksesta kuvagalleriassa