Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sähkö riittämään kaikille – kotien energiansäästöilta

11.1.2023 klo 17:00 - 18:30

Mitkä ovat merkittävimpiä keinoja säästää sähköä kotona? Miten varautua sähkökatkoon? Miten ajoittaa omaa energiankäyttöä? Tule paikalle tai osallistu etänä!

Mitkä ovat merkittävimpiä keinoja säästää sähköä kotona? Miten säästää energiaa etenkin pientalossa? Tiedätkö, millaista sähkötehoa lämpöpumppusi käyttää ja milloin? Miten varautua sähkökatkoon kodin sähkölaitteiden osalta? Miksi minun pitäisi olla kiinnostunut sähkötehon hallinnasta?

Illassa saat vastauksia sähkönkäyttöön liittyviin kysymyksiisi. Asiantuntijoina Rami Kotilainen Rane energianeuvonnasta ja ja Petri Sihvo Tampereen Sähköverkko Oy:sta.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille sähkönkäyttäjille, erityisesti uudemmissa kiinteistöissä asuville. Voit osallistua myös etänä.
Tervetuloa paikan päälle Vuores-talolle tai klikkaa itsesi livelähetyksen ääreen kotisohvaltasi: https://youtube.com/live/Arkeu794D8o

Tapahtumassa pientä tarjoilua kotivarateemalla.
Energiasäästöillan järjestävät Tampereen kaupunki, Ekokumppanit ja Rane – Rakentamisen ja asumisen energianeuvonta.

Alkuvuoden aikana energiansäästöiltoja järjestetään yhteensä kolme eri puolilla Tamperetta. Tiedot päivittyvät tampere.fi/hiilineutraalejatekoja

Tiedot

Päivämäärä:
11.1.2023
Aika:
17:00 - 18:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://tapahtumat.tampere.fi/event/system:Z8jIQnGXyz/

Tapahtumapaikka

Vuores-talo
Rautiolanrinne 2
Tampere,
+ Google Map

« Kaikki Tapahtumat