@vuores.fi-sähköpostiosoitteet

Vuores Palvelu Oy tarjoaa kaikille Vuores-tietoverkon käyttäjille lisäpalveluna mahdollisuuden luoda @vuores.fi-päätteisiä sähköpostiosoitteita, joihin tuleva sähköposti ohjataan käyttäjän valitsemaan sähköpostitiliin/laatikkoon. Sähköpostitilit voivat olla tietoliikenneoperaattorilta tilattuja lisäpalveluja tai ilmaisia sähköpostipalveluja kuten esimerkiksi Gmail.

Palvelun käytön edellytykset ja ohjeet

  • Asuntosi on liitetty Vuores-tietoverkkoon ja käytät kyseistä yhteyttä.
  • Olet rekisteröitynyt/kirjautunut Vuores-portaaliin.
  • Sinulla on käytössäsi ainakin yksi toimiva sähköpostitili, johon sähköposteja voi ohjata.
  • Sähköposteja saa ohjata vain itsellä käytössä oleviin sähköpostitileihin. Ylläpito puuttuu palvelun väärinkäytöksiin.
  • Voit luoda enintään 10 @vuores.fi-osoitetta, joihin tuleva sähköposti ohjataan valitsemiisi sähköpostitileihin. Nämä sähköpostiosoitteet eivät voi olla @vuores.fi-osoitteita.
  • Vuores Palvelu pidättää itsellään oikeuden rajata palvelun ulkopuolelle harhaanjohtavat, herjaavat, uhkaavat, sopimattomat, tai ylläpitotahoille kuuluvat osoitteet. Palvelun ylläpito poistaa havaitessaan käytöstä tähän joukkoon kuuluvat osoitteet ja tiedottaa asiasta osoitteen varanneelle.
  • Huomaathan, että sinulla ei ole mahdollisuutta hallita sähköpostiohjauksia, jos muutat pois alueelta etkä käytä enää Vuores-tietoverkon yhteyttä. Vuores Palvelulla on tarvittaessa oikeus sulkea luomasi @vuores.fi-osoitteet 6 kuukautta sen jälkeen, kun olet muuttanut alueelta.
  • @vuores.fi-osoite on lähtökohtaisesti tarkoitettu vain sähköpostien vastaanottoon. Viestien lähetyksessä suositellaan käyttämään sen sähköpostitilin osoitetta, johon @vuores.fi-osoite on ohjattu. @vuores.fi-sähköpostiosoitteen voi joillakin sähköpostitileillä määrittää tilin asetuksissa lähettäväksi osoitteeksi. Vastaanottajan sähköpostitili voi kuitenkin pitää @vuores.fi-osoitteesta lähetettyä viestiä roskapostina, koska lähettävä osoite on eri kuin sähköpostitilillä, jonka kautta viesti lähetetään. Viestien epävarman perillemenon vuoksi lähettämistä @vuores.fi-osoitteella ei suositella.

Avaa sähköpostiohjausten hallintasivu

Hallintasivun linkki toimii vain Vuores-tietoverkossa.