Tietoverkko

Vuoreksen alueen omakotirakentajat voivat liittyä Vuores-tietoverkkoon täyttämällä tilauslomakkeen (klikkaa linkki auki). Mikäli olet muuttamassa Vuoreksessa omakotitaloon, jossa on jo tietoverkkoliittymä, ota yhteyttä Vuores Palveluun liittymän ja laajakaistapalvelun siirrosta nimiisi.

Valokuidulla toteutettu kiinteä liittymä on tasalaatuinen ja luotettava. Vuores-tietoverkossa toimitettava laajakaistapalvelu on perusnopeudeltaan 100/100 Mbps*. 

Laajakaistapalvelun toimittava operaattori on keväästä 2021 alkaen Lounea.

Tietoverkon hinnat omakotiasiakkaille ovat:

  • Kuituliittymän kytkentä 1850 € (1492 € + alv 24 %), sisältäen laajakaistapalvelun avauksen, Genexis FiberTwist P3420 -kuitupäätelaitteen ja TP-link Deco M5 -WLAN-reitittimen 
  • Kuituliittymän ylläpito ja laajakaistapalvelu perusnopeudella 100/100M 22,32 €/kk ja 1.6.2021 alkaen 15,50€/kk (sis. alv.)

Voit lisäksi tilata liittymääsi lisänopeutta Lounealta (lisänopeus laskutetaan 100/100 Mbps:n laajakaistapalvelun kk-maksun lisäksi). 

* Toteutuviin yhteysnopeuksiin vaikuttavat mm. langattoman lähiverkkoyhteyden käyttö, verkon kuormitus, päätelaitteen ominaisuudet, tietoturvapalvelut ja muut ohjelmistot.

Kaapeli-tv-palvelu

Vuoreksessa kaapeli-tv on Lounealta tilattava lisäpalvelu, joka edellyttää aina kuituliittymän kytkentää. 

Kaapeli-tv-palvelun hinnat ovat uusien asiakkaiden osalta:

  • Mikäli laajakaistapalvelu ja kaapeli-tv-palvelu tilataan ja kytketään samalla kertaa, kaapeli-tv-palvelun avauksesta ei peritä maksua. Erikseen kytkettynä kaapeli-tv-palvelun avausmaksu on 482€ (sis. alv).
  • Kaapeli-tv-palvelun kuukausimaksu Lounean palveluna 4,96€/kk (sis. alv)

Voit tilata kaapeli-tv-palvelun samalla tilauslomakkeella kuin kuituliittymän kytkennän. Sopimus tehdään Lounean kanssa. Voit myös tilata Lounealta haluamasi maksukanavapaketit.

Liittyminen

Tietoverkkoon liittyminen sisältää aina kuituliittymän kytkennän. Kuituliittymän toimitusaika on 30 vrk. Vuores Palvelu ei takaa, että kytkennät voidaan toteuttaa juuri toivottuna päivänä. Liittymismaksu laskutetaan kuituliittymän ja laajakaistapalvelun kytkemisen jälkeen ja kuukausilaskutus alkaa laajakaistapalvelun kytkemispäivästä.

Toimitus edellyttää, että kiinteistön teleputkitus ja kaapelinveto on tehty Vuoreksen ICT-ohjeen mukaisesti. 

Alta voit ladata liittymän palvelukuvauksen, yleiset sopimusehdot yksityisasiakkaille sekä ICT-ohjeen.

Lisäksi liittymään pätee soveltuvin osin Lounean Valokuitu-palvelukuvaus.

Kysy tarvittaessa lisätietoa Vuores Palvelusta. Tutustu myös Vuores Palvelun asiakasrekisterin tietosuojaselosteeseen (pdf).