Vuores-verkko Vuores Palvelu Oy on Tampereen Vuoreksen kaupunginosan palveluyhtiö.

Omakotitalon valokuituliittymä kuukausihintaan

Nyt sinun on mahdollista tilata Vuores-verkon kuituliittymä laajakaistapalvelulla ja kaapeli-tv-palvelulla kuukausihintaan!

Normaalin liittymismaksun (1850€) sijaan saat liittymän käyttöösi maksamalla vain palveluiden kytkentämaksun 149 €. Liittymän kuukausimaksu on 49,90 €/kk, sisältäen perusnopeudeltaan 100/100M:n laajakaistapalvelun.

Liittymismaksu 0 €!


Palvelujen kytkentämaksu 149 €
Kuukausimaksu 49,90 €/kk

Hinta edellyttää laajakaistapalvelun ja kuituliittymän määräaikaista 24 kk sopimusta*. Sopimus jatkuu tämän jälkeen toistaiseksi voimassa olevana**. Sopimus tehdään verkon omistavan Vuores Palvelun kanssa. Laajakaistapalvelun käytännössä toimittava operaattori on Lounea, joka vastaa myös asiakastuesta. 

Kuukausihintaista liittymää tarjotaan kampanjaluonteisesti. Liittymän tilaus tulee tehdä viimeistään 31.12.2023. Kytkentä voidaan sopia tehtäväksi myöhemmin.

*Esimerkkilaskelma: Liittymismaksu 0 €. Palveluiden kytkentämaksu 149 €. Kk-maksu 49,90 €/kk (sis. 100/100M-laajakaista ja liittymän ylläpito 15,50 € sekä valokuituliittymän osuus 34,40 €). Yhteensä 24 kk määräaikaisella sopimuskaudella 1 346,6 € (norm. 2222€: liittymismaksu 1850 € ja kk-maksut 372 €). Hinnat sis. alv. 24 %.

**Sopimuksen jatkuessa toistaiseksi voimassaolevana kuukausimaksu pysyy ennallaan 49,90 €/kk. Kun sopimus on jatkunut kokonaisuudessaan 50 kk (ml. määräaikainen 24 kk osuus), kuukausimaksu alenee kuitenkin samalle tasolle kuin kertamaksulla liittymän tilanneilla (tällä hetkellä 15,50€/kk).

Kaapeli-tv-palvelu

Vuoreksessa kaapeli-tv on Lounealta tilattava lisäpalvelu, joka toimitetaan Vuores-verkon kuituliittymän kautta. Lounean kaapeli-tv-palvelun kuukausimaksu on 4,96€/kk (sis. alv). Mikäli kaapeli-tv-palvelu tilataan kuituliittymän yhteydessä, avauksesta ei peritä erillistä maksua.

Lisänopeus – 1000M nyt kampanjahintaan!

Liittymään voi tilata lisänopeutta Lounealta. Lisänopeus laskutetaan liittymän kk-maksun lisäksi. Kuukausihintaisen liittymän kanssa samaan aikaan tilattuna saat 1000M-lisänopeuden veloituksetta 1. vuoden ajan (norm. 29,90 €/kk)! Lisänopeudesta tehdään 24 kk määräaikainen sopimus Lounean kanssa. Lue lisää tarjouksesta.

Sisäverkko kuntoon!

Jos asuntosi on iso tai monessa kerroksessa, langatonta sisäverkkoa suositellaan laajentamaan mesh-laitteilla. Lounea tarjoaa liittymän tilaajalle nyt erityisetuna 2 kpl TP-Linkin Deco X50 -reitittimiä/tukiasemia yhteishintaan 170€ (norm. 198 €)!

Tilaa liittymä

Voit tilata kuukausihintaisen kuituliittymän alta. Saat tilattua samalla lomakkeella myös Lounean kaapeli-tv-palvelun, kampanjahintaisen lisänopeuden tai mesh-setin.

Lisätietoa valokuituliittymästä

Kuituliittymä sisältää:

  • Valokuitukaapeliyhteyden ja kaapelin päättämisen talojakamossa
  • Genexis FiberTwist P3420 -kuitupäätelaitteen
  • TP-link Deco X50 -WLAN-reitittimen
  • laajakaistapalvelun ja kaapeli-tv-palvelun kytkennän

Kuukausihinnoitellussa liittymässä maksat alussa vain palveluiden kytkennän 149 €. Valokuituliittymän muut kustannukset sisältyvät kk-maksuun.

Liittymä toteutetaan valokuidulla kiinteistön talojakamoon asti (FTTH eli fiber-to-the-home). Kuituliittymän toimitusaika on 30 vrk. Vuores Palvelu ei takaa, että kytkennät voidaan toteuttaa juuri toivottuna päivänä. Kytkentämaksu laskutetaan palveluiden kytkemisen jälkeen ja kuukausilaskutus alkaa laajakaistapalvelun kytkemispäivästä.

Toimitus edellyttää, että tontin rajalle tuotu kaapeli on vedetty kiinteistön putkessa talojakamoon ja talojakamo ja sisäverkko ovat valmiit (ks. ohjeistus Vuoreksen ICT-ohjeesta alta).  Jos talokaapelia ei ole vedetty talojakamoon, ja talokaapelin asennus jälkikäteen vaatii lisätyötä tontilla tai tontin rajalla, omakotikiinteistön omistaja vastaa lisätöiden kustannuksista. Jos et ole varma, onko talokaapeli talojakamossa, pyydä ohjeistusta Vuores Palvelusta.

Valokuituliittymä kertamaksuna

Voit myös tilata liittymän kertahinnalla 1850 €, jolloin 100M-laajakaistapalvelun sisältävä kuukausimaksu on edullisempi, vain 15,50€/kk.

Jos talo on yli 2 vuotta vanha, sinulla on mahdollisuus hakea verottajalta kotitalousvähennystä valokuituliittymän asennukseen liittyvien tontilla tehtävien töiden kustannuksesta (573,50 €). Verohallinto vastaa tarkemmista tulkinnoista kotitalousvähennyksen suhteen. Lue lisää verohallinnon verkkosivuilta.

Voit tilata kertamaksullisen kuituliittymän täältä.

Palvelukuvaus, ehdot ja ohjeet

Alta voit ladata liittymän palvelukuvauksen, yleiset sopimusehdot yksityisasiakkaille (omakotitalo) sekä ICT-ohjeen.

Lisäksi liittymään pätee soveltuvin osin Lounean Valokuitu-palvelukuvaus (ip-osoitteita, käytettävyyttä ja virheenkorjausta koskevat kohdat).

Kysy tarvittaessa lisätietoa Vuores Palvelusta.