Vuores Palvelu Oy on Vuoreksen kaupunginosan palveluyhtiö, jonka omistavat Tampereen kaupunki sekä alueen asunto- ja kiinteistöyhtiöt.

Vuores Palvelu rakennuttaa alueen tietoverkon, ylläpitää sitä ja järjestää ostopalveluna tietoverkon operoinnin (tällä hetkellä operaattori DNA). Yhtiön toimintaan kuuluvat myös mm. Vuores.fi-portaalin ylläpito, Vuores-päivän järjestäminen, yhteiskäyttötilan ja -veneiden vuokraaminen sekä kiinteistönpidon tukipalvelujen tarjoaminen taloyhtiöille. Palveluita kehitetään ja lisätään alueen asukkaiden toiveiden perusteella. Voit lukea yhtiöstä lisää täältä: https://vuores.fi/vuores-palvelu-oy

(Vuores Palvelu ei järjestä jätteen putkikeräystä, vaan siitä vastaa Pirkan Putkikeräys Oy.)

Vastaa ja voita!

Vuores Palvelu kartoittaa jälleen vuoreslaisten tyytyväisyyttä yhtiön palveluihin. Osallistu kyselyyn ja kerro mielipiteesi! Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan 50 euron vapaasti valittava lahjakortti Vuoreksessa sijaitsevaan yritykseen. Huom. Vastaukset käsitellään nimettöminä.

Pyydämme vastaamaan kysymyksiin asteikolla 1-7. Toivomme, että annat tarvittaessa tarkentavaa palautetta kyselyn viimeisessä kohdassa.

Mikäli et ole käyttänyt jonkin kysymyksen kohteena olevaa palvelua tai et muuten osaa vastata kysymykseen, jätä valituksi kohta "En osaa sanoa".

Tietoverkon palvelumaksun taso (taloyhtiöt)

Vain kerros-, rivi- tai paritaloissa asuville: Vuores Palvelun taloyhtiöiltä perimä tietoverkon palvelumaksu on tällä hetkellä 9,92€/kk/asunto ja se sisältää mm. 100/100 Mbps:n internetyhteyden.

Asteikolla 1-7 (1=erittäin tyytymätön, 7=erittäin tyytyväinen), kuinka tyytyväinen olet palvelumaksun tasoon suhteutettuna internetyhteyden nopeuteen?

Tietoverkon kuukausimaksun taso (omakotitalot)

Vain omakotitaloissa asuville: Vuores Palvelun perimä tietoverkon kuukausimaksu on tällä hetkellä 22,32€/kk ja se sisältää mm. 100/100 Mbps:n internetyhteyden.

Asteikolla 1-7 (1=erittäin tyytymätön, 7=erittäin tyytyväinen), kuinka tyytyväinen olet kuukausimaksun tasoon suhteutettuna internetyhteyden nopeuteen?

Tietoverkon operointi

Vuores Palvelu kilpailuttaa tietoverkon operoinnin eli mm. internetyhteyksien toimittamisen 3-4 vuoden välein. Syksystä 2019 lähtien operaattorina on toiminut DNA. Operointi siirtyi DNA:lle kilpailutetun operaattorin Elmon myytyä sille taloyhtiö- ja kuluttajaliiketoimintansa.

Asteikolla 1-7 (1=erittäin tyytymätön, 7=erittäin tyytyväinen), kuinka tyytyväinen olet

Vuores.fi-verkkoportaali

Vuores Palvelun Vuores.fi-verkkoportaalissa voi mm. lukea alueen uutisia ja tutustua alueen tapahtumiin, palveluihin ja taloyhtiöihin.

Asteikolla 1-7 (1=erittäin tyytymätön, 7=erittäin tyytyväinen), kuinka tyytyväinen olet

Vuores-päivä

Vuores-päivä on keväisin Vuores-talolla järjestettävä ilmainen yleisötapahtuma.

Asteikolla 1-7 (1=erittäin tyytymätön, 7=erittäin tyytyväinen), kuinka tyytyväinen olet

Yhteiskäyttötila

Vuores Palvelu vuokraa kaikille avointa katutason yhteiskäyttötilaa Vuoreksen puistokadulla. Jos olet vuokrannut tai muuten käyttänyt yhteiskäyttötilaa, kuinka tyytyväinen olit asteikolla 1-7 (1=erittäin tyytymätön, 7=erittäin tyytyväinen)

Yhteiskäyttöveneet

Vuores Palvelulla on Särkijärven rannalla soutuveneitä, joista voi vuokrata veneosuuksia kesäkausittain.

Jos olet vuokrannut tai muuten käyttänyt yhteiskäyttöveneitä, kuinka tyytyväinen olit asteikolla 1-7 (1=erittäin tyytymätön, 7=erittäin tyytyväinen)

Kiinteistönpidon tukipalvelut

Vuores Palvelu tarjoaa talohtiöille kiinteistönpidon tukipalveluita, kuten vuositakuukorjausten ennakkotarkastuksia. Jos taloyhtiössäsi on käytetty tukipalveluita, kuinka tyytyväinen olit palveluun asteikolla 1-7 (1=erittäin tyytymätön, 7=erittäin tyytyväinen)?

Tyytyväisyys kokonaisuudessaan

Asteikolla 1-7 (1=erittäin tyytymätön, 7=erittäin tyytyväinen), kuinka tyytyväinen olet kokonaisuudessaan Vuores Palvelun toimintaan?

Avoin palaute

Sana on vapaa! Alla voit antaa palautetta joko yleisesti Vuores Palvelun toiminnasta tai johonkin yllä mainittuun yhtiön palveluun liittyen. Voit myös kertoa, mitä uusia palveluita toivoisit Vuores Palvelun tarjoavan.

Yhteystiedot

Jos haluat osallistua arvontaan, voit jättää tähän yhteystietosi.

Suuri kiitos vastauksestasi!