Vuoreksesta on Särkijärven sillan ansiosta matkaa Tampereen keskustaan vain noin 7-10 kilometriä, riippuen asuinalueesta.

Vuores sijaitsee Tampereen eteläpuolella sekä Tampereen että Lempäälän alueella, Helsinkiin johtavan moottoritien tuntumassa. Yli 300 metriä pitkä Särkijärven silta yhdistää alueen Tampereen keskustaan. Vuores kytkeytyy myös kaupunkiseudun kehäväyliin.

Julkinen liikenne hoidetaan linja-autoilla. Tampereen joukkoliikenteen linjat 5, 33 ja 35 liikennöivät Tampereen keskustan ja Vuoreksen välillä, ja vuoroja on arkisin noin 4-6 tunnissa. Linja 5 liikennöi lisäksi Vuoreksen ja Hervannan välillä, ja Hervannan kautta kulkiessa voi hyödyntää myös ratikkaa.

Vuoreksessa lähtökohtana on, että kaupunginosan palvelut ovat hyvin saavutettavissa kaikilla kulkumuodoilla. Sujuvaan arkeen Vuoreksessa ei siten tarvita omaa autoa.

Pyörällä liikkuminen on tehty Vuoreksessa helpoksi. Kattava kevyen liikenteen verkosto tarjoaa esteettömiä, turvallisia ja viihtyisiä reittejä jokapäiväiseen asiointiin, liikkumiseen ja ulkoiluun.

Katurakenteessa on varauduttu myös raitiotien toteuttamiseen tulevaisuudessa. 

Vuoreksen kartta

Ajantasaisin kartta rakentumassa olevasta Vuoreksesta löytyy Tampereen kaupungin Oskari-karttapalvelusta.