Uutiset |

Vuores esillä Galleria Nottbeckissa

Vuoreksen kaupunginosaa esitellään näyttelyssä Finlaysonin alueella Galleria Nottbeckissa (Media 54, Satakunnankatu 18). Näyttely on avoinna 30.5.2013 saakka maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10-16.30 sekä tiistaisin ja torstaisin kello 11-18.

Näyttelyssä esitellään aluetta monipuolisesti. Esillä on tietoa muun muassa Vuoreksen palveluista, Keskuspuistosta jaa hulevesijärjestelmästä sekä alueen taideteoksista. Myös tulossa olevaa Isokuusen puurakentamisaluetta esitellään.

Pirkan Putkikeräyksen uudesta jätteiden putkikeräysjärjestelmästä on esillä animaatio sekä yksi keräysastia, jota voi kokeilla. Tampereen Vesi esittelee putkistojen rakentamiseen liittyvää materiaalia. Alueen asuntorakentajat ovat mukana omilla esittelymateriaaleillaan.