yhteiskäyttötila
Vuores Palvelu Vuores Palvelu Oy on Tampereen Vuoreksen kaupunginosan palveluyhtiö.

Monitoimitila

Vuoreksen monitoimitila on noin 85 neliön tila, jonka voi vuokrata helposti ja edullisesti niin juhliin, kokouksiin, kursseille, työpajoihin, kerhotoimintaan kuin vaikkapa pop-up-myymäläksi/kirpputoriksi. Tila sijaitsee osoitteessa Vuoreksen puistokatu 94 ja se tunnetaan myös nimellä Vuoreksen yhteiskäyttötila.

Tilan vuokra on 19€/tunti tai 160€/päivä. 

Tilassa on kaksi keittiötä, astianpesukonetta, mikroa ja jääkaappia. Muina varusteina on 2 kannun kahvinkeitin, vedenkeitin, kahviastiasto lautasineen ja vesilaseineen 36 hengelle + lisäkuppeja sekä tarjoiluastioita, kannuja ja termareita. Tilaan voi myös varata tarjoilun läheisestä kahvilasta (Cafe Maukas Ståhlberg). 

Tilassa on käytettävissä wlan-yhteys, 65” näyttö, dataprojektori ja kopio/skanneri/tulostin.

Tila on jaettavissa kahteen osaan liukuovella. Tilassa on monenlaisen käytön ja tarpeet mahdollistava muunneltava kalustus: esimerkiksi taitettavat ja pyörillä varustetut pöydät (9 kpl) sekä pehmustettuja ja pinottavia tuoleja (yht. 36 kpl). Pöytien äärelle mahtuu istumaan 28-36 henkeä, riippuen siitä, käytetäänkö osaa pöydistä esim. tarjoiluun.

Vuokraajan tulee siistiä tila seuraavia käyttäjiä varten oman varauksensa puitteissa tai varata tilaan erikseen maksettava loppusiivous.

Tilan varaus, maksu sekä sähköisen älylukon avaaminen tapahtuvat helppokäyttöisesti Flextila-verkkopalvelun kautta. Taloyhtiöiltä, yhdistyksiltä, yrityksiltä jne. vuokra voidaan periä myös laskulla. Pitkäaikaisissa toistuvissa vuokrauksissa ota yhteys Vuores Palveluun hintatarjousta varten.

>> Siirry Flextila.com-verkkopalveluun lisätietoihin ja tilan varaukseen

Kysy tarvittaessa lisää Vuores Palvelusta.