yhteiskäyttötila
Vuores Palvelu Vuores Palvelu Oy on Tampereen Vuoreksen kaupunginosan palveluyhtiö.

Monitoimitila

Vuoreksen monitoimitila on noin 85 neliön tila, jonka voi vuokrata helposti ja edullisesti niin juhliin, kokouksiin, kursseille, työpajoihin, kerhotoimintaan kuin vaikkapa pop-up-myymäläksi/kirpputoriksi. Tila sijaitsee osoitteessa Vuoreksen puistokatu 94 ja se tunnetaan myös nimellä Vuoreksen yhteiskäyttötila.

HintaTuntiPäivä
Arkisin22 €180 €
Viikonloppuisin30 €240 €

Viikonloppuisin minimivaraus 6 tuntia. Vuoreksessa asuvat saavat 25 % alennuksen hinnoista – kysy alennuskoodi Vuores Palvelusta ennen varausta!

Tilassa on kaksi astianpesukonetta, mikroa ja jääkaappia sekä 2 kannun kahvinkeitin ja vedenkeitin. Tilassa on kahvisetit (kahvikuppi, aluslautanen, kakkulautanen ja kahvilusikka) ja ruokailusetit (matala lautanen, haarukka ja veitsi) sekä vesilasit 36 hengelle. Lisäksi on tarjoiluastioita, kannuja ja termareita. Tilaan voi tuoda omat tarjoilut tai tilata ne vaikkapa läheisestä kahvilasta. 

Tilassa on käytettävissä wlan-yhteys, 65” näyttö, dataprojektori ja kopio/skanneri/tulostin.

Tila on jaettavissa kahteen osaan liukuovella. Tilassa on monenlaisen käytön ja tarpeet mahdollistava muunneltava kalustus: esimerkiksi taitettavat ja pyörillä varustetut pöydät (9 kpl) sekä pehmustettuja ja pinottavia tuoleja (yht. 36 kpl). Pöytien äärelle mahtuu istumaan 28-36 henkeä, riippuen siitä, käytetäänkö osaa pöydistä esim. tarjoiluun.

Vuokraajan tulee siistiä tila seuraavia käyttäjiä varten oman varauksensa puitteissa tai varata tilaan erikseen maksettava loppusiivous.

Tilan varaus, maksu sekä sähköisen älylukon avaaminen tapahtuvat helppokäyttöisesti varausjärjestelmän kautta. Taloyhtiöiltä, yhdistyksiltä, yrityksiltä jne. vuokra voidaan periä myös laskulla. Pitkäaikaisissa toistuvissa vuokrauksissa ota yhteys Vuores Palveluun hintatarjousta varten.

>> Siirry varausjärjestelmään tilan lisätietoihin ja varaukseen

Kysy tarvittaessa lisää Vuores Palvelusta.