Ohjeet

Vuores.fi-portaalin ylläpitäjä on Vuores Palvelu Oy, kaupunginosan palveluyhtiö, jonka omistavat Tampereen kaupunki ja alueen talo- ja kiinteistöyhtiöt.

Portaali on tarkoitettu Vuoreksen asukkaiden, yritysten ja muiden toimijoiden viestintäkanavaksi. Vuores.fi-portaalissa voi muun muassa lukea Vuoreksen ajankohtaisia uutisia ja tutustua alueen tapahtumiin, palveluihin, yhdistyksiin ja taloyhtiöihin.

Rekisteröityminen

Osa portaalin toiminnoista, kuten torin ja tapahtumien ilmoitusten luominen, on käytettävissä vain rekisteröityneenä. 

Rekisteröitymislomakkeella sinun tulee luoda käyttäjätunnus sekä ilmoittaa nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Tämän lisäksi on mahdollista antaa valinnaisia tietoja.

Rekisteröityminen on mahdollista, vaikka et asu tai työskentele Vuoreksessa.

Rekisteröitymään pääset sivun ylälaidassa olevasta linkistä. Rekisteröityminen tulee viimeistellä salasanalla sähköpostiin lähetetyn viestin ja siinä olevan linkin kautta. Huomaathan, että tämä sähköpostiviesti voi jossain tapauksissa mennä roskapostikansioon.

Sisältöä suoraan sähköpostiin tai kalenteriin

Rekisteröityneenä voit tilata ilmoituksen sähköpostiisi portaalin uusista uutisista. Tilauksen voi tehdä oman käyttäjätilin asetuksissa.

Torin uusista ilmoituksista tai viesteistä voi tilata sähköposti-ilmoituksen klikkaamalla Seuraa-linkkiä torin tietyn osaston tai tietyn ilmoituksen yhteydessä.

Lisäksi voit tilata tapahtumakalenterin uudet tapahtumat suoraan kalenteriisi tai siirtää yksittäisen tapahtuman tiedot kalenteriisi.

Tietosuojaseloste ja käyttöehdot

Katso vallitsevan lainsäädännön ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen portaalin käyttäjärekisterin tietosuojaseloste.

Lue myös portaalin käyttöehdot.