Uutiset |

Yhdysvaltain suurlähettilään Bruce Oreckin delegaatio vieraili Vuoreksessa

Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Bruce Oreck vieraili Tampereella 4.6. tuoden mukanaan maansa johtavia led-valaistuksen asiantuntijoita. Amerikkalaisasiantuntijoiden tärkein vierailukohde Tampereella oli Vuoreksen kaupunginosa, jossa ulkovalaistus on toteutettu energiaa säästävällä led-tekniikalla. Vuoreksessa he tutustuivat myös toiseen asuntomessualueelle rakennetuista nollaenergiataloista sekä jätteiden putkikeräysjärjestelmään, joka vähentää energiantarvetta sekä ympäristövaikutuksia perinteiseen jätteenkuljetukseen verrattuna.

Vierailu oli osa Yhdysvaltain suurlähetystön Green Cities -projektia, jolla pyritään löytämään amerikkalais-suomalaisia yhteistyökohteita energiatehokkuuden lisäämiseksi ja ilmastonmuutoksen estämiseksi.

Lue lisää vierailusta Tampereen kaupungin sivuilta.