Uutiset |

Ilmoittaudu Vuoreksessa kokoontuvalle kestävän elämäntavan kurssille

Haluaisitko ottaa ympäristöasiat arjessasi huomioon, mutta et oikein tiedä, miten olisi järkevää toimia? Haluaisitko löytää naapurustosta ihmisiä, joiden kanssa voit pohtia arjen ongelmia ja puuhata oman asuinalueen hyväksi? Haluatko tutustua lähiluontoon?

Tampereen seudun työväenopiston Kohti kestävää elämäntapaa -kurssilla saat vinkkejä energiansäästöön, kestäviin hankintoihin ja jätteiden kierrätykseen, pääset retkelle marja- ja sienimetsiin, tutustut paikallisten tahojen toimintaan kestävän elämäntavan näkökulmasta ja löydät ne, joiden kanssa voit jakaa yhteistä arkea. Kurssi on toiminnallinen ja käytännönläheinen.

Kurssi kokoontuu 17.9.2013 alkaen tiistaisin klo 18.00- 20.15 Vuoreksen monitoimikoulu-keskuksessa (Mäyrämäenkatu 26). Voit ilmoittautua osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/tampere/course.asp?tietuenro=13268

Tule mukaan!

Lisätietoja:
Kurssin vetäjä
Niina Mykrä
niina.mykra(at)uta.fi
puh. 044 700 2505