Uutiset |

Vuores-talon uuden liikuntasalin iltakäyttövuorot alkavat

Vuores-talon eli Vuoreksen koulukeskuksen liikuntasali on valmistunut, ja iltoihin sijoittuvat käyttövuorot alkavat viikolla 3.

Liikuntasaliin vakiovuorot on alustavasti jaettu. Varaajien joukossa on vuoreslainen liikuntapalveluyritys Kuisla Sport, Tampereen Pyrintö sekä UFO (Unlimited Frisbee Organization). Vapaita vuoroaikoja löytyy tällä hetkellä perjantai-illalta ja keskiviikon myöhäisillalta.

Vakiovuoroja ei ole myönnetty viikonlopuiksi, jolloin salissa on tarkoitus pitää ottelu- ja muita tapahtumia.

Käyttövuorojen varauksista vastaa Tampereen kaupungin liikuntapalvelut. Vuores-talon liikuntasaliin voi varata niin vakiovuoroja kuin yksittäisiä käyttövuoroja. Lisätietoa varaamisesta saa liikuntapalvelujen verkkosivuilta.