Uutiset |

Vuoreslaisille oma kulttuuriohjaaja

Vuoreslaisten kulttuuriohjaaja palveluksessanne

Olen teatteriohjaaja Arto Minkkinen. Tampereen kulttuuripalvelut on palkannut minut kulttuuriohjaajaksi. Minun tärkein tehtäväni on auttaa teitä vuoreslaisia luomaan ja käynnistämään kevään ja kesän aikana uudelle asuinalueellenne vilkasta kulttuurielämää – josta tietenkin tulee teidän toimestanne pysyvää. Osallistun myös erilaisten tapahtumien järjestelemiseen Vuoreksessa teidän apunanne.

Omaleimainen paikallinen kulttuuri syntyy aina vain ja ainoastaan asukkaiden oman toiminnan myötä. Siinä toiminnassa voin toimia avustajananne. Siksi toivon, että otatte minuun yhteyttä ja kerrotte, mitä itse haluaisitte tehdä, toteuttaa tai harrastaa tai oppia taiteiden saralla. Tai minkälaisia tapahtumia toivotte Vuorekseen. Pannaan hihat heilumaan ja pidetään ehkä vähän liiankin rohkeana mottona: Jos vielä ei olekaan mitään, kaikki on mahdollista.

Tulemme keskiviikkona helmikuun 12. klo 18-20 järjestämään kulttuuriasioiden tiimoilta Vuores-talolla asukastapaamisen. Olisi hienoa, jos teistä mahdollisimman moni ikään tai taiteellisiin taitoihin ja kokemukseen katsomatta tulisi mukaan. Siis lapsetkin mukaan, sillä heille järjestetään kuvataiteilija Pauliina Pesosen vetämä taidetyöpaja. Tuokaa mukananne myös paljon ehdotuksia ja kysymyksiä omien tarpeidenne mukaan. Älkääkä olko turhan ujoja tai itsekriittisiä; kulttuuri ei ole vain ohutta taideyläpilveä, sitä on myös räsymatto lattialla.

Kunhan saamme tämän homman kunnolla käyntiin, tulen työskentelemään mahdollisimman paljon ja aina tarpeen mukaan Vuoreksessa – myös iltaisin. Tulkaa silloin milloin vain tapaamaan minua, tarttukaa hihasta ja muuta vastaavaa. Saa minua nytkin tulla tapaamaan kaupungin kulttuuripalveluihin, Puutarhakatu 11 3. krs. Ja ajatuksianne voitte kertoa myös sähköpostitse arto.minkkinen@tampere.fi tai puhelimitse 040 800 4625.

Yhteydenottojanne odotellessa
Tapaamisiin

Arto Minkkinen
Vuoreksen kulttuuriohjaaja

Huom. Oma Vuores -portaalin keskustelupalstalla on avattu Vuoreksen kulttuurielämän kehittämistä koskeva keskustelu, jossa voi vaihtaa ajatuksia sekä esittää toiveita, ehdotuksia ja kysymyksiä aiheesta.