Uutiset |

Asukasilta poiki runsaasti kulttuuri-ideoita

Hei taas vuoreslaiset!

Erittäin suuret kiitokset teille viime keskiviikon (12.2.) tapaamisesta Vuores-talolla! Olin suorastaan ällistynyt teidän aktiivisuudestanne, toiveidenne ja ideoidenne määrästä. No, onpahan ainesta, mistä lähteä yhdessä kehittämään Vuorekseen rikasta kulttuurielämää.

Kun saan analysoitua vähän pitemmälle sekä vastauksianne kyselyyn että tilaisuudessa esille tulleita ajatuksia, pistän portaaliin pikkuisen laajemman selvityksen asiasta. Nyt jo voin kertoa, että lastenkulttuuripuoli on alkanut jo suunnitella niitä kaipaamianne päivittäisiä taideleirejä lapsille kesän alussa. Samoin toiveidenne mukaisesti ne viisi puistokonserttia tullaan järjestämään eri puolilla Vuoresta.

Muistutukseksi vielä, että asukkaiden kulttuurityöryhmäänhän tulivat valituksi Elina Akola, Reeta Ahonen, Tiina Härkönen, Maarit Pakarinen, Kaija Nupponen, Kai Ristimäki ja kai se Janne Kuislakin lupasi siihen liittyä. Olkaa heihin yhteydessä uusine ajatuksinenne ja kun haluatte jatkossa tietää tulevista tapahtumista. Ihan vielä heillä ei ole paljon kerrottavaa, mutta varmaan ottavat vastaan toiveita eteenpäin välitettäväksi ja toteutettavaksi. Niin ja minuunkin saa edelleen olla yhteydessä (arto.minkkinen@tampere.fi, p. 040 800 4625).

Terveisin

Arto
Vuoreksen kulttuuriohjaaja