Uutiset |

Vuoreksen asukasyhdistyksen perustamiskokous 6.5. klo 18.00 Vuores-talolla

Vuoreksen asukasyhdistyksen perustamiskokous järjestetään tiistaina 6. toukokuuta kello 18.00 Vuores-talolla (Mäyränmäenkatu 26). Asukasyhdistyksen sääntöluonnos on nähtävissä pdf-dokumenttina.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja lapsille ohjattua toimintaa. Tervetuloa!

TUTUSTU – HARRASTA – VAIKUTA!

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää Vuoreksen alueen asukkaiden yhteistyötä, toimia ekologisen, viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön puolesta sekä edistää paikalliskulttuurin kehittymistä ja asukkaiden viihtyvyyttä.

Yhdistys voi esimerkiksi osallistua Vuoresta koskevaan suunnitteluun, tehdä selvityksiä ja aloitteita, antaa lausuntoja, järjestää tilaisuuksia ja retkiä sekä auttaa asukkaiden harrastustoiminnan järjestämisessä.