Uutiset |

Koko perheen pyöräilysuunnistus Lempäälään 10.-18.5.

Koko perheen hauska pyöräilysuunnistus

PYÖRÄILE NAAPURIIN JA TUTUSTU!

Lempäälän ja Tampereen kulttuuripalvelut sekä Lempäälän Kunnossa kaiken ikää -työryhmä järjestävät pyöräilyviikon kunniaksi leikillisen pyöräilysuunnistuksen 10.–18.5.

Hyppää pyörän satulaan yksin, kaksin tai perheen kanssa ja aja reitti rastilta rastille Lempäälän Sääksjärveltä Vuorekseen tai päinvastoin. Poimi rasteilta koodisanat sekä vastaa kartan kääntöpuolella esitettyihin kysymyksiin. Palauta vastaukset ohjeitten mukaan ja osallistut palkintojen arvontaan. Karttoja kilpailulomakkeineen saa Vuoreksen Salesta, Lempäälän kunnan palvelupisteestä ja pääkirjastosta sekä Sääksjärven ja Kuljun kirjastosta. Niitä voi myös printata alta sekä Lempäälän verkkosivuilta.

Suunnistusreitti kulkee turvallisia pyöräilyteitä pitkin. Ajamalla reitin tutustut samalla naapuriisi. Lempäälässä saat rasteilla lukea lähialueen paikallishistoriaa. Ties vaikka törmäisit muinaiseen kuuluisaan metsästäjään Hirvi-Simunaan tai ainakin innostut joskus käymään hänen luolassaan. Vuoreksessa tutustut muutamiin alueen upeista taideteoksista, jotka keskeisesti ovat muovaamassa uuden asuinalueen kulttuuri-ilmettä ja viihtyisyyttä.

Pyöräilysuunnistus päättyy sunnuntaina 18.5. kahteen suureen tapahtumaan. Sääksjärven koulun kentällä on ohjelmaa klo 10–13 ja reitin toisessa päässä Vuores-talolla vietetään Vuores-päivää klo 13–16. Tutustu Sääksjärven ohjelmaan osoitteessa lempaala.fi ja Vuores-päivään vaikkapa vuores.fi-sivulla.

Pyöräilysuunnistuksen kilpailulomakkeen voi palauttaa erilliseen laatikkoon kummassakin juhlassa. Tai vaihtoehtoisesti palautuksen voi tehdä 21.5.2014 mennessä Lempäälän kunnan palvelupisteeseen (Tampereentie 8) ja pääkirjastoon sekä Sääksjärven tai Kuljun kirjastoon. Oikeat koodit ja vastaukset voi lähettää myös sähköpostilla osoitteisiin talvikki.torppa@lempaala.fi tai arto.minkkinen@tampere.fi. Pienten palkintojen arvonta suoritetaan toukokuun lopulla. Palkinnot toimitetaan pyöräilijän ilmoittamaan osoitteeseen, joten muista kertoa nimesi ja yhteystietosi.

Pyöräilysuunnistus naapuriin – pieni vaiva, suuria iloja!

Lataa tästä pyöräilysuunnistuksen kartta ja kilpailulomake