Uutiset |

Rivi- ja kerrostalotonttien haku on alkanut myös Vuoreksessa

 

Tampereen kaupungin tiedote

Tampereen kaupunki tarjoaa haettavaksi kerros- ja rivitalotontteja yhtiömuotoiseen asuinrakentamiseen Kämmenniemssä ja Vuoreksessa. Tontteja voi hakea 30.6. saakka. Nyt kerros- ja rivitalohakua keskitetään tiettyyn ajankohtaan ensimmäisen kerran, kun aikaisemmin tontit ovat olleet haettavissa jatkuvasti. Uusi menettely perustuu kaupunginhallituksen keväällä hyväksymiin maapolitiikan linjauksiin.

Maapolitiikan linjauksen mukaisesti tonttihaku järjestetään vuosittain 2-4 kertaa. Tonttien saajien valinnassa arvioidaan yhdenvertaisesti ja tasapuolisesti maapolitiikan linjausten mukaisesti seuraavia seikkoja: hakijalla mahdollisesti oleva toteuttamaton tonttivaranto, kaupungin hakijalle aiemmin luovuttamat tontit, alueiden monimuotoisuus ja asuntopoliittisten tavoitteiden toteutuminen, rakentamisen nopean aloituksen mahdollistaminen sekä kilpailun edistäminen.
Rivi- ja kerrostalotontteja on tällä kertaa haettavissa Kämmenniemestä ja Vuoreksesta, jossa tontteja on Mäyränmäessä, Koukkurannassa, Virolaisen alueella sekä Vuorekseskuksen itäosassa.

Tontteja luovutetaan sekä vapaarahoitteiseen asuntotuotantoon että valtion tukemaan asuntotuotantoon. Yksi Vuoreksen Koukkurannan tonteista on tarkoitus luovuttaa ryhmärakennuttamiseen yhteisöllistä asumista varten.
Hakemusten tulee olla jätettynä 30.6.2014 klo 15.45 mennessä. Tonttien saajat ratkaistaan 31.8.2014 mennessä.

Teksti: Anna-Leea Hyry

Lisätietoja
Apulaistonttipäällikkö
Aila Taura
Matkapuhelin 050 351 8256

Linkki tiedotteeseen