Uutiset |

Tampereella haettavana 38 pientalotonttia syksyn tonttihaussa

Tampereella haettavana 38 pientalotonttia syksyn tonttihaussa


9.10.2014 kello 9:49

Tampereen kaupungin pientalotontit ovat haettavina 9.10. – 21.10. 2014. Syksyn tonttihaussa on tarjolla 19 tonttia Vuoreksen Isokuusen alueelta, 14 Kämmenniemestä, neljä Kaukajärveltä ja yksi Atalasta. Kaikki tontit ovat vuokratontteja.Tiedot vuokrattavista tonteista ja hakuohjeet löytyvät internetistä osoitteesta www.tampere.fi/asuminenjarakentaminen/tontit.

Tontteja voi hakea sähköisesti verkkosivuilta löytyvän linkin kautta tai paperihakemuksella. Sähköinen haku edellyttää vahvaa kirjautumista kaupungin sähköiseen asiointipalveluun esimerkiksi pankkitunnuksin. Haettaviin tontteihin voi tutustua myös palvelupiste Frenckellissä, Frenckellinaukio 2 B, josta niin ikään voi noutaa tonttien esitemateriaalin, hakuoppaan ja hakulomakkeet. Haun aikana hakija voi tarvittaessa täydentää tai korjata hakemustaan kirjautumalla uudelleen sähköiseen asiointipalveluun.

Puolet tonteista sijaitsee Vuoreksen Isokuusessa

Isokuusen alue sijaitsee Vuoreksessa, Särkijärven ja asuntomessualueen välissä. Isokuusesta rakennetaan noin 4 000 asukkaan pikkukaupunkimainen alue palveluineen. Vuoreksessa hyödynnetään uusinta teknologiaa; jätteet kerätään ekotehokkaalla putkikeräysjärjestelmällä ja alueelle toteutetaan valokuituun pohjautuva nopea tietoverkko. Isokuusesta on tulossa myös merkittävä puurakentamisen alue. Isokuuseen rakennetaan puinen silta kesän 2015 aikana.

Nyt haettavat 19 pientalotonttia sijoittuvat Isokuusen keskustan länsipuoliselle, pientalovaltaiselle osalle. Tontit sijaitsevat hienolla paikalla kallioisessa rinnemaastossa lähellä uutta liikuntapuistoa ja Vuoreksen palveluita. Kaikki nyt luovutettavat tontit rajoittuvat viheralueisiin.

 

Lisätietoja

Apulaistonttipäällikkö

Aila Taura

Puhelin 050 351 8256

Toimistosihteeri

Jaana Rimpi-Muhonen

Puhelin 040 801 6777