Uutiset |

Kahvila Ståhlberg Vuores avattu

Kahvila Ståhlberg Vuores on avannut ovensa Vuoreksen ydinkeskustassa, Salea vastapäätä. Viehättävässä, valoisassa kahvilassa pääsee nauttimaan monenlaisista kahveista, leivonnaisista ja lounastarjoiluista. Aluksi kahvila on auki pääasiassa arkipäivisin mutta viikonloppu- ja iltatoimintaa suunnitellaan jo.

Vuoreksen saatiin vihdoin vuoreslaisille ikioma olohuone ja herkuttelupaikka. Kahvila Ståhlberg Vuores avattiin keskiviikkona 28.1. ja ensimmäiset päivät ovat menneet mukavassa hulinassa. Kahvilan erikoisuus on erikoisruokavaliot: suolaista ja makeaa löytyy myös gluteenittomana, maidottomana ja munattomana. Kaikkea saa laktoosittomana ja kasvisruokailijoilla ja vegaaneilla on valinnan varaa.

Kahvila Ståhlberg Vuores on auki arkipäivisin 8.30 – 16. Kerran kuussa kahvilassa järjestetään sunnuntaibrunssi, joista ensimmäinen on 8.2.2015. (pöytävaraus pakollinen). Iltaisin ja viikonloppuisin kahvila on auki erilaisten tapahtumien mukaan. Seuraa ilmoittelua Facebookissa ja kahvilan ovissa. Ja omia ehdotuksia voi esittää, Vuoreksen kahvila palvelee mielellään!

Vuoreksen kahvila

Kahvila Ståhlberg Vuoreksen Reeta, Pauliina ja Niina toivottavat lämpimästi tervetulleeksi kahville.

 

Kahvila Ståhlberg Vuores

Avoinna ma-pe 8.30-16

Osoite: Koipitaipaleenkatu 2D (Salea vastapäätä)

p. 044 9793 919

https://www.facebook.com/stahlbergvuores

http://leipomostahlberg.fi/