Uutiset |

Paperin- ja kartonginkeräykseen muutoksia Emiliassa, Sinivuokossa ja Vuorenpeikossa

Vuoreskeskus länteen Pirttisuonkujan päähän leikkipuiston lähelle avataan 3.3.2015 putkikeräyksen keräyspaikka kartongille ja paperille. Keräyspaikalla olleet paperin- ja kartonginkeräysastiat viedään pois. Keräyspaikkaa voivat käyttää sähköisillä avaimillaan As Oy Tampereen Vuoreksen Emilian, As Oy Tampereen Vuorenpeikon ja VTS:n Sinivuokon asukkaat.

Vuorenpeikon ja Sinivuokon keräyspaikoilla käytössä ollut kartongin ja paperin vuoropäiväinen järjestelmä lopetetaan ja syöttöputkella kerätään ainoastaan paperia. Kartongin voi viedä uudelle keräyspaikalle.

Vie lasi, metalli ja isot pahvit ekopisteelle Liikekeskus Klaavalle tai koonta-asemalle (Vuoreksen puistokatu 66).

 

http://www.pirkanmaan-jatehuolto.fi/Palvelut/Putkikerays