Uutiset |

Neljän teoksen kyltitysjuhla Vuores-päivänä 17.5.2015 klo 11-13

Vuoreksessa taide on osa laadukasta ympäristöä. Kaikessa asuin- ja liikerakentamisessa, pois lukien omakotitalot, on mukana taidetta tuomassa oman lisänsä Vuoreksen ilmeeseen. Kun teos on valmistunut, järjestetään kyltitysjuhla, jossa taiteilija on paikalla kertomassa ajatuksistaan teoksen taustalla ja vastaamassa asukkaiden ja muiden kiinnostuneiden kuulijoiden kysymyksiin.

Tapahtuman aikataulu ja kyltitettävät teokset:

klo 11.00 Jani Rättyä / Säteet, tilaaja VTS. Osoite: Koukkuaurankatu 6.

klo 11.30 Saara Ekström / Arboretum, As Oy Vuoreksen Emilia, tilaaja Rakennusyhtiö Pohjola. Osoite: Pirttisuonkuja 2

klo 12.00 Emmi Nieminen ja Noora Heikkilä / ”Nainen tulevaisuudesta tutkii ketunleipiä” ja ”Vuorokausi”, väliaikaiset työmaa-aidat. Tilaaja: Vuores-hanke. Osoite: Vuoresaukio 1

klo 12.30 Silja Merikallio / Yöperhosen lento, As Oy Tampereen Vuoreksen Kokipellonrinne 2, Tilaaja NCC Rakennus Oy. Osoite: Kokinpellonrinne 2.

 

Tilaisuus ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja siihen on vapaa pääsy. Voit tulla vain yhden teoksen kyltitykseen tai kiertää mukanamme kaikki teokset. Paikalle ovat tervetulleita kaikki teoksista ja Vuoreksen taiteesta kiinnostuneet. Erityisesti paikalle toivotaan talojen asukkaita, jotta he tutustuisivat oman taloyhtiönsä taiteeseen.

Tiedote pdf tiedostona

 

Lisätietoja:

Heini Orell

Tuottaja

Frei Zimmer Oy

p. 044-9715158

heini.orell@freizimmer.fi