Uutiset |

Vuores-päivässä 1200 kävijää

Eilen sunnuntaina 17.5.2015 järjestetyssä Vuores-päivässä alueeseen tutustui noin 1200 vierasta. Tapahtumassa esiteltiin Tampereen tuoretta asuinaluetta, ja myös asuntoja pääsi katsomaan. Paikalle tuli odotetusti paljon lapsiperheitä, muun muassa sirkustyöpaja oli koko ajan täynnä. Mukana oli myös runsaasti esimerkiksi seniorikansalaisia.

– Osallistujien monipuolisuus yllätti. Tapahtuma oli onnistunut myös yhteistyökumppaneina olleiden rakentajien ja rakennuttajien mielestä, kiinnostusta asuntoihin riitti. Vuoreksella on kysyntää, projektijohtaja Pertti Tamminen toteaa.

Vuoreksen asukasluku on tällä hetkellä noin 1400. Vuoreskeskus on noin 7 kilometrin päässä Tampereen keskustasta, ja sinne on säännöllinen bussiliikenne.

Alueella on luokkien 1-6 koulu ja kaksi päiväkotia. Vuores-talossa toimii koulun ja päiväkodin lisäksi hyvinvointineuvola ja suun terveydenhuollon toimipiste. Kaupalliset palvelut kehittyvät koko ajan, muun muassa kaksi lähikauppaa palvelevat vuoreslaisia.

Teksti: Anna-Leea Hyry / Tampereen kaupunki