Uutiset |

Kaarina Kaikkosen uusin teos Sisulla noustiin julkistetaan Tampereen Vuoreksessa

 

Teos julkistetaan kutsuvierastilaisuudessa maanantaina 8.6.2015 klo 14. Sisulla noustiin sijaitsee Tampereen Vuoreksessa, T2H Rakennus Oy:n perustajaurakoimien asuntokohteiden Asunto Oy Tampereen Hellan ja Tamellan yhteydessä, osoitteessa Koukkurannankatu 6.

Teos on katsaus suomalaisen hiihtämisen historiaan ja se on koottu sadoista kotimaisista suksipareista koko Suomen itsenäisyyden ajalta. Suksia on saatu lahjoituksina yksityisiltä ihmisiltä pääasiassa Kaarina Kaikkosen kotiseudulta Iisalmesta ja Mäntästä. Suksipareihin sisältyy paljon historiaa, tarinoita ja hiihtokilometrejä. Kaikkoselle sukset tuovat mieleen positiivisia muistoja omasta lapsuudesta.

https://www.sttinfo.fi/release?releaseId=29118565