Uutiset |

Vuores-kierros Tampereen päivänä 4.10.

Tampereen päivänä 4.10. klo 15 alkaen järjestetään kaupunginosakierros Hervanta-Vuores. Kaksituntisella kierroksella tutustutaan Hervannan satelliittikaupunginosaan, jossa uudet Matrix-talot piirtävät alueelle uutta ääriviivaa. Matka jatkuu Vuoreksen yhä asuntomessuajoista kasvavaan ja kehittyvään asuinalueeseen luonnon helmassa. Kesto 2 tuntia.

Bussikierroksen lähtö- ja paluupaikka on Kulttuurimyymälä Aplodin edusta. Aikuiset 5 €, eläkeläiset, opiskelijat ja 7-16-v. lapset 2 €. Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi ilman omaa istumapaikkaa. Lipunmyynti alkaa maanantaina 28.9. klo 10 Visit Tampereen matkailuneuvonnassa Kulttuurimyymälä Aplodissa. Lunastathan lippusi etukäteen, bussissa ei ole lipunmyyntiä. Maksu vain käteisellä.

Lisäksi 4.10. klo 10 järjestetään tutustumisretki Vuoreksen putkijärjestelmään ja Tarastenjärven jätteenkäsittelykeskukseen. Lähtö ja paluu: Satamakatu 12 (TTT:n edestä). Retken kesto n. 2,5 h. Linja–autoon mahtuu 50 nopeinta osallistujaa, kuljetus maksuton. Ei ennakkoilmoittautumista.

Katso muu Tampere-päivän ohjelma Tampereen kaupungin verkkosivuilta.

Muista myös Vuoreksen taideteosten esittely 4.10. klo 13 alkaen.