Uutiset |

Kutsu reittiopassovelluksen testaajaksi

Haluaisitko testata uudenlaista reittiopassovellusta? Tampereen kaupunki ja TTY kehittävät älypuhelinsovellusta, jolla voi hakea samaan aikaan joukkoliikenteen, kävelyn, pyöräilyn ja henkilöauton reittitietoja. Sovellus kertoo myös tarvittavan matka-ajan sekä eri kulkuneuvojen hiilidioksidipäästöt.

Sovelluksen testaus alkaa keväällä 2016 ja etsimme parhaillaan käyttäjiä mukaan testiporukkaan. Testijoukkoon pyritään saaman osallistujia erityisesti Hervannan ja Vuoreksen alueella työskentelevistä tai asuvista henkilöistä. Testijaksoja on kaksi: maaliskuusta huhtikuuhun sekä kesäkuusta elokuuhun. Testaajien tehtävänä on käyttää reittiopasta liikkumisensa apuna. Lisäksi testaajia pyydetään vastaamaan muutamaan kyselytutkimukseen. Osa testaajista kutsutaan ryhmäkeskustelutilaisuuteen toukokuussa. Testaajat saavat palkinnoksi elokuvalippuja.

Jos olet kiinnostunut sovelluksen testaamisesta, ilmoittaudu tällä lomakkeella https://palvelut2.tampere.fi/e3/lomakkeet/11109/lomake.html. Lomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Yhteystietonsa jättäneisiin henkilöihin otetaan yhteyttä tammi-helmikuussa 2016, jolloin kerromme vielä tarkemmin testijakson kulusta. Voit päättää osallistumisestasi lopullisesti silloin.

Sovellusta kehitetään osana Moveus-nimistä projektia (www.moveus-project.eu), joka saa rahoituksensa EU:n 7. tutkimuksen, demonstraatioiden ja kehityksen puiteohjelmasta.

Lisätietoja:

Elli Kotakorpi
etunimi.sukunimi@tampere.fi
Tampereen kaupunki