Uutiset |

Vuores-portaali on uudistunut!

Vuoreksen asukkaiden, yhdistysten, yrittäjien ja alueen muiden toimijoiden yhteinen portaali Vuores.fi on uudistunut ulkoilmeeltään sekä joiltain osin sisällöltään ja toiminnoiltaan.

Portaalin ilmeen ja käyttöliittymän uudistuksessa on huomioitu erityisesti helppokäyttöisyys, yhdenmukaisuus sekä responsiivisuus. Jatkossa portaalia on entistä helpompi käyttää mobiililaitteilla varsinkin navigoinnin osalta. Myös esimerkiksi haku- ja suodatustoimintoja on parannettu. Vuoreksen yhdistysten sivut löytyvät nyt helpommin päävalikosta. 

Portaaliin on lisätty nostoja Vuoresta koskevasta sosiaalisen median sisällöistä. Uutta sisältöä on myös esimerkiksi rakentamisen edistymisestä kertova sivu.

 

Taloyhtiöiden intraneteihin on lisätty kaksi uutta oikeustasoa. Jatkossa taloyhtiöiden hallituksen jäsenillä on intranetissä oma, muilta intranetin käyttäjiltä piilotettu keskusteluosio sekä dokumenttipankin kansio. Myös osakkeenomistajille on tehty muilta käyttäjiltä piilotettu dokumenttipankin kansio esimerkiksi yhtiökokousten pöytäkirjoja varten.

Rekisteröityminen on jatkossa mahdollista myös Facebook- tai Twitter-tilin tunnuksilla.

Uudistuksen yhteydessä on poistettu hyvin vähäisen käytön takia yksityisviestien lähetysmahdollisuus sekä taloyhtiöiden intraneteistä torit.

Kaipaatko portaaliin jotain lisää? Mitä portaalissa voisi vielä muuttaa? Kerro palautteesi portaalia ylläpitävälle Vuores Palvelulle.