Uutiset |

Osallistu verkkokyselyyn Vuoreksen palveluista

Kaakon alueen eli Haiharan, Kaukajärven, Lukonmäen, Hallilan, Hervannan, Ruskon, Hervantajärven ja Vuoreksen tulevaisuuden palvelut ovat tapetilla tänä keväänä. Mietinnän alla ovat palvelut aina päivähoidosta ikäihmisten palveluihin ja terveyspalveluista virkistysalueisiin. Ideoita palvelujen kehittämiseen ja niiden saavutettavuuden parantamiseen kerätään verkkokyselyillä sekä asukasilloissa Kaukajärvellä ja Hervannassa.

Verkkokyselyt löytyvät osoitteesta www.tampere.fi/palvelumalli ja niihin voi vastata 6.4.2016 saakka. Kyselyillä kartoitetaan alueen asukkaiden palvelujen käyttöä ja saavutettavuutta sekä kerätään kehittämistarpeita. Huom. Kysely Kaukajärven ja Hervannan palveluista käsittelee myös Vuoresta. Toinen kysely keskittyy erityisesti lasten ja nuorten palvelujen kehittämiseen (myös Vuoreksessa).

Kyselyjen lisäksi palveluiden suunnitteluun voi osallistua asukasilloissa.

  • Kaukajärvellä asukasilta pidetään keskiviikkona 30.3.2016 klo 17.30–19.30 Kaukajärven koulun ruokalassa (Juvankatu 13). Kahvia on tarjolla klo 17.
  • Hervannassa asukasilta on tiistaina 5.4.2016 klo 17.30–19.30 Pohjois-Hervannan koulun ruokalassa (Opiskelijankatu 29). Kahvia on tarjolla klo 17.

Asukasiltoihin ovat tervetulleita kaikki alueen asukkaat, yrittäjät, yhdistysten edustajat sekä muut alueen palveluista kiinnostuneet.

Verkkokyselyt ja asukasillat ovat osa kaakon alueen palvelumallityötä. Palvelumallissa kaikki kaupungin tulevaisuuden palvelut suunnitellaan alue kerrallaan yhdessä asukkaiden kanssa. Tavoitteena on tehdä asiakaslähtöisiä palveluja, jotka järjestetään yhdessä kaupungin, yritysten, yhdistysten ja kuntalaisten kanssa.

Tulevaisuuden palvelumalli

Lisätietoja

Suunnittelupäällikkö
Sisko Hiltunen
puhelin 040 561 3305
sähköposti Sisko.Hiltunen@tampere.fi

Kehittämiskoordinaattori
Aino Järventausta
puhelin 040 546 3190
sähköposti Aino.Jarventausta@tampere.fi