Uutiset |

Vuoreksen Isokuusesta haettavana 25 omakotitonttia

Tampereen kaupungin kiinteistötoimi tarjoaa tontteja pientalojen omatoimiseen rakentamiseen tänäkin keväänä. Hakuaika on 28.4.-11.5.2016.

Vuoreksen Isokuusen Harjanteelta vuokrataan 9 tonttia sekä myydään kiinteällä hinnalla 10 tonttia ja tarjousten perusteella 6 tonttia. Vuoreksesta haettavista tonteista suurin osa on rakennettavissa 1.10.2016 alkaen ja pari tonttia 1.8.2016 alkaen. Tonttien pinta-alat vaihtelevat 600 ja 1100 neliömetrin välillä.

Kaikkiaan Tampereella tarjolla on 101 tonttia. Tonteista 42 on uusia ja 59 aikaisemmilta hakukerroilta hakematta jääneitä tai peruuntuneita. Vuoreksen lisäksi haettavia tontteja on Haukiluomassa, Ikurissa, Koivistonkylässä, Lamminpäässä, Olkahisissa, Hervantajärvellä, Multisillassa, Tohlopissa ja Kalkussa. Lisäksi kaupungilla on jatkuvassa haussa tontteja Kämmenniemessä.

Tontteja voi hakea sähköisesti kaupungin verkkosivujen kautta tai paperihakemuksella.

Tonttien saajat arvotaan 2-3 viikon kuluessa hakuajan päättymisen jälkeen. Tontin saaneille ja varasijoille päässeille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti.

Tarjoukset käsitellään mahdollisimman pian haun päättymisen jälkeen. Hyväksytyn tarjouksen jättäneille ilmoitetaan tarjouksen hyväksymisestä henkilökohtaisesti.

Lue lisää Tampereen kaupungin verkkosivuilta.

Huom. Vuoreksessa haettavien tonttien katurakentaminen on käynnissä. Urakka-alueella on kaivantoja ym. vaarallisia paikkoja, joten kulku alueella omalla vastuulla. Työmaa ei vastaa alueella liikkuvien turvallisuudesta! Tutustumisen tontteihin tulee tapahtua viikonloppuisin tai arkisin klo 18.00 jälkeen.