Uutiset |

Isokuusen pohjoisosan osallistumis- ja arviointisuunnitelma nähtävillä 19.5. asti

Vuoreksen Isokuusen pohjoisosan asuinkorttelien (Isokuusi III) osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 19.5. asti. Suunnitelma koskee asemakaavaa nro 8639.

Aineistot ovat nähtävänä Tampereen kaupungin Palvelupiste Frenckellissä, Frenckellinaukio 2B sekä kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.tampere.fi/ilmoitustaulu

Suunnittelualue sijaitsee Särkijärven eteläpuolella, ja sen pinta-ala on n. 21 ha. Suunnittelualue sisältää Isokuusen yleissuunnitelman pohjoiset korttelialueet Vuoreksen puistokadun molemmin puolin.

 

Kaavoitusohjelmaan on Isokuusi III:n tavoitteeksi on merkitty 39 000 k-m²:n pientaloalue, jossa on 200 pientaloasuntoa, 110 pientalotonttia. Muita tavoitteita ovat mm. mahdollisimman monipuoliset palvelut saavutettavissa kävellen, tehokkaan ja joustavan joukkoliikenteen toimintaedellytykset, monipuoliset asuinrakennus- ja asuntotyypit, kattavat luontoyhteydet, pienten lasten yksikkö (päiväkoti ja 0-2-luokat) ja monikäyttötila sekä päivittäistavarakauppa.

Mahdolliset mielipiteet valmisteilla olevista kaava-asioista tulee toimittaa nähtävilläoloaikana os. Tampereen kaupunki, kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere, käyntiosoite Puutarhakatu 6, tai sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@tampere.fi. Mielipiteessä tulee mainita diaarinumero TRE:2398/10.02.01/2016.