Uutiset |

Omapihlaja Hervanta on suljettu 27.6.–5.8.2016

Tampereen kaupungin ostopalvelulääkäriasema Omapihlaja Hervanta on suljettu 27.6.–5.8.2016. Omapihlaja Hervannan piiriin kuuluu muun muassa Vuoreksen alue.

Aseman ollessa suljettu potilaat ohjataan hoitoon kaupungin avoinna oleville terveysasemille (Hatanpään, Hervannan, Tammelakeskuksen ja Tipotien terveysasemat).

Avoinna olevilla terveysasemilla hoidetaan kesäsulkujen aikana vain kiireellistä hoitoa tarvitsevia potilaita. Esimerkiksi reseptien uusiminen tai ajokorttia varten tarvittava lääkärintodistus eivät kuulu terveydenhuollossa kiireellisiksi luokiteltaviin asioihin.

Kesäsulun aikana potilas ohjataan sille terveysasemalle, minne hän voi saada nopeimmin vastaanottoajan. Aika varataan terveyspalvelujen neuvontanumerosta 03 10023, joka palvelee joka päivä kello 7-22.

Myös terveysasemilla työskentelevien sairaanhoitajien vastaanotoille on kesäsulkujen aikana varattava aika etukäteen. Sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen sekä hoitaa lieviä sairauksia ja vammoja. Sairaanhoitaja voi myös kirjoittaa lyhyitä sairauslomia ja antaa hoito-ohjeita. Sairaanhoitajan vastaanotto on maksuton.

Normaaleja vastaanottoaikoja annetaan heinäkuun puolesta välistä alkaen.

Terveysasemien yhteystiedot