Uutiset |

Kaukolämpötyömaita Kokinpellonraitilla ja Hupakankorvenkadulla

Tampereen Sähkölaitos Oy rakentaa kaukolämpöliittymiä syyskuun ja lokakuun aikana osoitteissa Kokinpellonraitti 1 ja Pesäkolonkatu 2 (Hupakankorvenkadun puolella). Työmaiden sijainnin voi katsoa pdf-kartasta:

Kokinpellonraitilla on kaukolämpötyön ajan ajosillat kaivannon yli, mutta As Oy Vuoreksen Asilonin ja Bastionin asukkaiden kannattaa mahdollisuuksien mukaan kulkea pihoille Rautiolanrinteen kautta. Kokinpellonraitin liikenteen saattaa hetkellisesti tukkia myös As Oy Vuoreksen Crokuksen ja Dahlian työmaaliikenne, kuten betonielementtikuljetukset.

Pesäkolonkadun/Hupakankorvenkadun kaukolämpötyö voi vaikuttaa liikenteeseen kaivutöiden aikana, koska osa kaivutyöstä on tehtävä katualueen puolelta.

Asukkailta toivotaan varovaisuutta liikkuessa kaivantojen ja työkoneiden läheisyydessä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Karo Kilpinen
Rakennuttaja
Tampereen Sähkölaitos Oy, Verkosto-omaisuudenhallinta
Voimakatu 17, PL 175, 33101 Tampere
Puh. 040 773 9165
karo.kilpinen@sahkolaitos.fi