Uutiset |

Vuoreksesta haettavissa 26 omakotitonttia

Tampereen kaupungin tontit pientalojen omatoimiseen rakentamiseen ovat haettavana 29.9. – 12.10.2016. 

Vuoreksen 23 uutta tonttia sijaitsee Isokuusen II-asemakaavan alueella, Aurinkorinteessä. Osa tonteista myydään, osa vuokrataan. Tonttien rakennusoikeudet ovat 180 – 230 k-m². Lisäksi Isokuusen Harjanteelta myydään kiinteällä hinnalla kaksi ja tarjousten perusteella yksi aiemmilta hakukerroilta peruuntuneita tontteja.

Tontteja voi hakea sähköisesti kaupungin verkkosivujen kautta tai paperihakemuksella.

Tonttien saajat arvotaan 2 – 3 viikon kuluessa hakuajan päättymisen jälkeen. Tontin saaneille ja varasijoille päässeille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti.

Tarjoukset käsitellään mahdollisimman pian haun päättymisen jälkeen. Hyväksytyn tarjouksen jättäneille ilmoitetaan tarjouksen hyväksymisestä henkilökohtaisesti.

Lue lisää: www.tampere.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakentaminen/tontit

Uusia tontteja on lisäksi Vehmaisissa (32 kappaletta) ja aiemmista hauista jääneitä tontteja Haukiluomassa, Hervantajärvellä ja Ikurissa. Kaikkiaan tarjolla on 116 tonttia, joista 55 on uusia ja 61 aikaisemmilta hakukerroilta hakematta jääneitä tai peruuntuneita.

Nyt hakuun tulevien tonttien lisäksi kaupungilla on jatkuvassa haussa vuokrattavia tontteja Kämmenniemessä ja yksi tontti Multisillassa.