Uutiset |

Oletko kiinnostunut Särkijärven kimppasoutuveneestä?

Vuoreksen asukasyhdistys kutsuu Särkijärven kimppasoutuveneistä kiinnostuneet vuoreslaiset suunnittelutapaamiseen, joka järjestetään 17.10.2016 klo 18 Vuores Palvelu Oy:n tiloissa osoitteessa Vuoreksen puistokatu 82, liiketila 4.

Tapaamisen tavoitteena on löytää asukkaille sopivia porukoita ja sopia yhteisesti veneiden hankinnasta ja yleisistä pelisäännöistä. Kokouksessa selvitellään myös kiinnostusta Vuores Palvelulta vuokrattavaan kimppasoutuveneeseen (veneosuuden vuokraus aina vuodeksi kerrallaan). Yhteisomistuksella tai -vuokrauksella veneilemään pääsee hyvinkin kohtuullisella hinnalla (muutamia kymppejä kesää kohden tai vieläkin edullisemmin).

Tampereen kaupunki on luvannut rakentaa Särkijärven rannalle venepaikkoja ensi kevääksi. Särkijärven vesi on puhdasta ja järvellä venemoottorin käyttö on kielletty.

Ilmoittauduthan asukasyhdistykseen, jos olet tulossa tapaamiseen, jotta voidaan varmistaa tilan riittävyys: vuores.fi/yhdistykset/vuoreksen-asukasyhdistys/yhteystiedot