Uutiset |

Bongaa piispa Vuoreksessa 28.10.

Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo tutustuu perjantaina 28.10. Vuorekseen osana Tampereen Eteläisen seurakunnan piispantarkastusprosessia. Oppaana toimii Tampereen kaupungin projektijohtaja Pertti Tamminen.

Piispa Go -pysäkkeinä ovat seurakuntatalo, Hokauksen päiväkoti ja Vuoreksen koulu.

Yhteisöpappi Maarit Kuusiston toivomuksena on, että nähdessäsi piispan ota kuva ja postaa se Vuoreslaiset-fb-sivustolle ja Instagramiin.

Voit myös vaikuttaa keskustelutuntiin meilaamalla Maarit Kuusistolle (maarit.kuusisto@evl.fi) ajatuksiasi. Viestisi välitetään keskustelupöytään oman valintasi mukaan nimettömänä, nimelläsi tai nimimerkilläsi. Voit esittää kysymyksiä ja vastauksia seuraavista aiheista:

  • Miten voimme vahvistaa yhteisöllisyyttä kasvavassa lähiössämme?
  • Miten toivot seurakunnan asettuvan kulkemaan vuoreslaisten rinnalle?

#bongaapiispa #vuorestutuksi