Uutiset |

Kaapeli-tv:hen muutoksia 29.11.2016

Tampereen Puhelin tekee muutoksia kaapeli-tv-tarjontaansa ja vaihtaa signaalin toimittajaa tiistaina 29.11.2016. Jotta televisiolähetyksiä voi katsoa muutoksen jälkeen, asiakkaiden tulee tarvittaessa tehdä digilaitteistolle (digitelevisio / digiboksi) tehdasasetusten palautus ja sen jälkeen kanavien uudelleenhaku.

Miksi tehdasasetusten palautus on tehtävä? Signaalintoimittajan vaihtuessa myös kaapeli-tv-verkon parametrit (taajuus ja modulaatiot) muuttuvat kanavanipuissa ja aiheuttaa sen, että vanhat kanavat jäävät näkymään listalle toimimattomina. Signaaleissa on myös päällekkäisyyksiä joten osa kanavista lakkaa toimimasta kokonaan. Digilaitteiston tehdasasetusten palautus pyyhkii muistista vanhat kanavatiedot. Laitteeseen mahdollisesti tehdyt suosikkilistat, kielivalinnat ja tallennusten ajastukset on myös tehtävä uudelleen.

Uusimmat laitteet hakevat kanavat uudelleen automaattisesti, vanhimmissa laitteissa ne täytyy hakea manuaalisesti. Osassa laitteista tehdasasetukset palautuvat automaattisesti kanavien uudelleen virittämisen yhteydessä, eikä erillistä tehdasasetusten palautusta tarvitse siis tehdä.

Lue lisää muutoksista sekä tarkentavia ohjeita sivulta https://tampereenpuhelin.fi/ktvmuutos