Uutiset |

Energiaeksperttikurssi käynnistyy taas 14.3.

Energiaekspertti on aktiivinen taloyhtiön hallituksen jäsen, joka haluaa laskea asumiskuluja ja edistää viihtyisyyttä talossaan. Tampereella on koulutettu jo yli 150 energiaeksperttiä ja kokemukset ovat rohkaisevia. Seuraava kurssi alkaa 14.3.2017 sisältäen viisi koulutusiltaa noin kahden viikon välein. Kurssin järjestää Tampereen kaupungin tarjoama Rane-energianeuvonta ja hinta on 60€/osallistuja.

Energiaekspertti voi taloyhtiössä vähentää kuluja kiinteistösähköstä, veden käytöstä ja lämmityksestä sekä kustannuksia huoltoyhtiön käynneistä. Samalla vähenevät turhat yhteydenotot isännöitsijään. Kurssilla käydään myös läpi uusia lämmitysjärjestelmävaihtoehtoja ja automaation tuomia mahdollisuuksia. Ekspertit kokoontuvat muutamia kertoja vuodessa, jolloin pääsee jakamaan kokemuksiaan ja saa vertaistukea muilta energiaeksperteiltä.

Yli 40 % asunto-osakeyhtiön hoitovastikkeesta koostuu lämmityksestä sekä kiinteistösähkön ja veden käytöstä. Parhaimmillaan taloyhtiöissä on päästy jopa 50 % säästöihin pelkillä säätöjen tarkistamisella ja turhan kulutuksen leikkauksilla. Ilmoittautuminen ja lisätiedot löytyvät osoitteesta www.neuvoo.fi.

Lisätietoja:
Ilari Rautanen
040 806 3252
ilari.rautanen (at) tampere.fi