Uutiset |

Vuores mukana Ilves Futis-Liigassa ja TPV Futisklubissa

Vuores on ensimmäistä kertaa mukana omana kaupunginosanaan sekä Ilveksen Futis-Liigan että TPV:n Futisklubin kesätoiminnassa. Ilmoittautuminen kumpaankin toimintaan on jo alkanut.

Ilveksen Futis-Liigan toiminnan pääperiaate on, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Harrastukseen osallistuminen pyritään pitämään mahdollisimman helppona. Kustannukset pyritään pitämään alhaisina ja toiminta tuodaan lähikentille. Futis-Liigan toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Joukkueiden ohjaajat/valmennus sekä joukkueenjohtaja valitaan pääsääntöisesti pelaajien vanhemmista. Seura luo puitteet toiminnalle ja toimii taustatukena. Mukaan voi ilmoittautua osoitteessa http://www.ilvesfutisliiga.fi. Lue lisää myös Futis-Liiga Vuoreksen Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/ilvesflvuores/

TPV:n Futisklubi on harrastetason pelaajille, 5-15-vuotiaille tytöille ja pojille, tarkoitettua jalkapalloa. Futisklubi tarjoaa mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omien kykyjen ja halujen mukaisesti. Futisklubissa kaikki saavat pelata, eikä kilpailullisia tavoitteita ole. Vuorekseen tavoitellaan omia joukkueita erityisesti noin 7-vuotiaista, mahdollisesti myös 9-vuotiaista. Ilmoittautua voi sivulla futisklubi.fi