Uutiset |

Bussilinjan 5 talvikauden palvelutasosta ei vielä päätöstä

Joukkoliikennelautakunnan 29.3.2017 kokouksessa ei vahvistettu esitystä linjan 5 palvelutasosta ensi talvikaudelle. Kokouksessa päätettiin, että linjan 5 talviliikenne palaa vielä valmisteluun ja sitä käsitellään uudestaan huhtikuun kokouksessa.

Joukkoliikenneyksikön mukaan linjan 5 talviliikenteen uuden esityksen valmistelua ohjaa edelleen näkemys, että Vuoreksen joukkoliikennepalveluissa on kehittämistarvetta. Uutta esitystä hiotaan eteenpäin aikaisemman vuorotarjontaa lisäävän esityksen pohjalta. Tarkastelussa on mm. linjan 5 rooli Lahdesjärvellä.

Vuores Palvelu on lähettänyt valmistelijoille helmikuun asukaskyselyssä annetut joukkoliikennettä koskevat palautteet, jota tuli runsaasti (noin 60 kpl). Palautteissa toivottiin erityisesti tiheämpiä vuoroja, mutta myös pikavuoroja sekä enemmän varhaisia, myöhäisiä ja viikonlopun vuoroja.