Uutiset |

Omakotitontteja haettavana Isokuusen Aurinkorinteestä

Tampereen kaupungin kiinteistötoimi tarjoaa jälleen tontteja pientalojen omatoimiseen rakentamiseen. Hakuaika on 20.4. – 10.5.2017 ja tarjolla on yhteensä 103 tonttia.

Uusia tontteja on tarjolla Vuoreksen Isokuusi II:ssa eli Aurinkorinteen alueella 44 kappaletta. Suurin osa (34 kpl) tonteista vuokrataan ja osa myydään kiinteällä hinnalla. Vuoreksen tonttien koot vaihtelevat 350 ja 830 neliön välillä.

Aiemmista hauista vapaaksi jääneitä tai peruuntuneita vuokratontteja on tarjolla 59 kappaletta Haukiluoman, Hervantajärven, Ikurin ja Vehmaisten kaupunginosista sekä yksi tontti Vuoreksen Isokuusi I:ssä. Tarjousten perusteella myydään tontti Takahuhdista.

Kiinteällä hinnalla myytäviä ja vuokrattavia tontteja haetaan sähköisesti kaupungin verkkosivujen kautta tai kiinteistötoimeen jätettävällä paperihakemuksella.

Tonttien saajat arvotaan 2-3 viikon kuluessa hakuajan päättymisen jälkeen. Tontin saaneille ja varasijoille päässeille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti.

Nyt hakuun tulevien tonttien lisäksi kaupungilla on jatkuvassa haussa vuokrattavia tontteja Kämmenniemessä ja yksi tontti Multisillassa.

Lue lisää kaupungin verkkosivuilta

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kiinteistötoimi/
Toimistosihteeri
Jaana Rimpi-Muhonen
puhelin 040 801 6777

Toimistosihteeri
Raija Laatio-Rimmi
puhelin 040 800 4079

Tonttipäällikkö
Aila Taura
puhelin 050 351 8256