Uutiset |

Vuores-päivässä ennätysyleisö – yli 2000 kävijää

Vuoresta ja sen asuntotarjontaa esitellyt koko perheen ilmaistapahtuma Vuores-päivä keräsi tänä vuonna ennätysyleisön. Vuores-talolle saapui eilen 21.5.2017 yli 2000 kävijää nauttimaan iloisesta ja leppoisasta tunnelmasta sekä aurinkoisesta ilmasta. Viime vuosina kävijöitä on ollut noin 1200-1500.

Jo neljättä kertaa järjestetyn Vuores-päivän pääesiintyjä oli Tiktakista ja Vain elämää -sarjasta tuttu pirteä Petra. Lapsia ilahduttivat televisiosta tutut hauskat liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti. Juontajana toimi edellisvuosien tapaan Simo Frangén.

Lisäksi tapahtumassa oli rakennusliikkeiden ja alueella toimivien yritysten esittelypisteitä, Vuores-aiheinen tietovisa, MLL Vuores ry:n lasten temppurata ja lastentarvikekirppis sekä Anniston tallin islanninhevosia. Pientä purtavaa tapahtumassa tarjoiltiin Vuoreksen koulun vanhempainyhdistyksen kahvilassa ja Vuoreksen asukasyhdistyksen makkarakojulla.

Tapahtuman järjesti Vuores Palvelu Oy yhdessä Tampereen kaupungin sekä alueen rakennusliikkeiden, yritysten ja yhdistysten kanssa.

Lämmin kiitos kävijöille ja tapahtumassa mukana olleille tahoille!