Uutiset |

Omapihlaja Hervanta kiinni 3.7.-6.8.2017

Tampereen kaupungin ostopalveluterveysasema Omapihlaja Hervanta on kiinni 3.7. – 6.8. 2017. Omapihlaja Hervannan piiriin kuuluu muun muassa Vuoreksen alue.

Aseman ollessa suljettu potilaat ohjataan hoitoon kaupungin avoinna oleville terveysasemille (Hatanpään, Hervannan, Tammelakeskuksen ja Tipotien terveysasemat).

Avoinna olevilla terveysasemilla hoidetaan vain kiireellistä hoitoa tarvitsevia potilaita. Esimerkiksi reseptien uusiminen tai ajokorttia varten tarvittava lääkärintodistus eivät kuulu terveydenhuollossa kiireellisiksi luokiteltaviin asioihin.

Kesäsulun aikana potilaalla on mahdollisuus päästä vastaanotolle sille terveysasemalle, minne nopeimmin saa vastaanottoajan. Ajanvaraus sekä lääkärin että sairaanhoitajan vastaanotolle joka päivä klo 7 – 22 terveyspalvelujen neuvonnasta, puhelin 03 10023.

Lue lisää kesäajan toiminnasta Tampereen kaupungin verkkosivulta.