Uutiset |

Kaakon alueverkosto aloittaa – tule kehittämään Vuoreksen toimintaa

Kaakkois- ja Etelä-Tampereen alueverkostojen toiminta käynnistyy syksyn aikana. Tule ideoimaan ja kehittämään alueesi toimintaa ja palveluja. Alueverkostossa kuulet myös alueesi tuoreimmat kuulumiset.

Alueverkoston kokouksiin ovat tervetulleita kaikki alueen asukkaat, yhdistysten ja yritysten edustajat, kaupungin henkilöstö sekä muut toimijat.

Kaakon alueverkoston ensimmäinen tapaaminen on torstaina 28.9.2017 klo 17–19 Hervannan kirjaston lukusalissa, (Insinöörinkatu 38, 2. krs).

Etelän alueverkosto kokoontuu ensimmäisen kerran tiistaina 3.10.2017 klo 17–19 Kuuselan lähitorin monitoimisalissa (Nuolialantie 46).

Molemmat tilaisuudet alkavat kahvitarjoilulla klo 16.30.

Tilaisuuksissa keskustellaan muun muassa alueellisen liikuntaverkoston perustamisesta.

Kaakkois-Tampereeseen kuuluvat Haiharan, Kaukajärven, Lukonmäen, Hallilan, Hervannan, Ruskon, Hervantajärven ja Vuoreksen kaupunginosat.

Etelä-Tampereeseen kuuluvat Hatanpää, Rantaperkiö, Härmälä, Sarankulma, Peltolammi, Multisilta, Palokallio, Lakalaiva, Lahdesjärvi, Rautaharkko, Taatala, Viinikka, Nekala, Koivistonkylä osittain, Nirva, Veisu, Korkinmäki, Muotiala ja Vuohenoja.

 

Alueverkostot ovat alueellisen osallistumisen ja alueellisten palveluiden kehittämisen kanavia. Kaakon ja etelän lisäksi Tampereella on alueverkostoja lännessä ja koillisessa.

Lue lisää Tampereen kaupungin verkkosivuilta: Alueellinen osallistuminen

Lisätietoja

Tampereen kaupunki
Aluekoordinaattori (kaakko ja etelä)
Aija Karttunen
puhelin 040 801 6910
sähköposti Aija.Karttunen@tampere.fi