Uutiset |

Kerro näkemyksesi kävelyn ja pyöräilyn olosuhteista Vuoreksessa

Tamperelaisilta kysytään näkemyksiä kävely- ja pyöräilymahdollisuuksista ja niiden kehittymisestä asuinalueellaan, joukossa myös Vuores. Kyselyssä voi vastata sekä kävelyä että pyöräilyä koskeviin kysymyksiin tai ainoastaan toiseen näistä. Kävelyn kyselyssä selvitetään myös liikuntarajoitteisten kokemuksia liikkumisesta omalla asuinalueellaan.

Tamperelaiset voivat antaa palautetta oman asuinalueensa olosuhteista jo kuudetta kertaa. Vuosittain toistettavassa kyselyssä ajankohtainen teema on tänä vuonna pyörämatkailu.

Kyselyn tuloksia käytetään kävelyn ja pyöräilyn kehittämisessä. Tampereella on tavoitteena lisätä kävelyn, pyöräilyn ja joukkoliikenteen osuutta. Asukastyytyväisyys kävelyn ja pyöräilyn olosuhteisiin on yksi kaupunkistrategian vuosittain seurattavista mittareista.

Kyselyyn voi vastata 5.10. asti osoitteessa www.tampere.fi/liikenne-ja-kadut tai suoraan seuraavan linkin kautta: Kävelyn ja pyöräilyn tyytyväisyyskysely 2017.

Samaan aikaan on avoinna liityntäpysäköintikysely. Siinä voi ehdottaa myös uusia pyörien pysäköintipaikkoja joukkoliikenteen pysäkeille tai muihin tarpeellisiin kohteisiin. Liityntäpysäköintikyselyyn voi vastata seuraavan linkin kautta: Kysely liityntäpysäköinnistä ja pyöräpysäköinnistä .

Lisätietoja

Tampereen kaupunki
Liikenneinsinööri
Katja Seimelä
puhelin 040 149 3684