Uutiset |

Vuorekseen yhteiskäyttöauto

Vuores Palvelu Oy tarjoaa 20 euron alennuksen 50 ensimmäiselle yhteiskäyttöauton vuokraajille!

Vuorekseen on tuotu yhteiskäyttöauto, jota asukkaat voivat vuokrata päivittäiseen asiointiin. Auton voi varata verkossa mihin vuorokauden aikaan tahansa, juuri sille ajalle kun autoa tarvitaan – vaikka vain kahdeksi tunniksi kauppareissulle tai harrastuksiin kulkemiseen. Tuntiveloitus vaihtelee vuokrauksen ajankohdan ja pituuden mukaan.

Auto on merkiltään Toyota Auris farmari, ekotehokas ja helppokäyttöinen hybridiauto. Auto on sijoitettu VTS-kotien talon pihaan autopaikalle 26, osoitteeseen Koipitaipaleenkatu 2 (Salea vastapäätä). Auton omistaja ja operaattori on 24Rent, jonka verkkosivulta https://www.24rent.fi/ auton löytää kirjoittamalla sijaintikenttään “Vuoreskeskus”.

Vuores Palvelun tarjoaman alennuksen saa täyttämällä yhteystiedot 24Rentin verkkosivulla https://www.24rent.fi/vuores/

Auton nouto onnistuu itsenäisesti suoraan parkkipaikalta. Varauksen alkaessa auton ovet avataan omalla puhelimella avainten odottaessa hansikaslokerossa. Autossa on avaimeton käynnistys ja se käynnistyy painamalla start-nappia. Ajoon voi lähteä, kun mittaristoon syttyy ready-valo. Kyseessä on johdoton hybridi, joten johtojen kanssa pelaamisesta ei tarvitse murehtia.

Yhteiskäyttöauto saa pysyvän paikan Vuoreksesta, jos käyttäjiä on riittävästi. Testaa siis rohkeasti!

Yhteiskäyttöauto on tuotu Vuorekseen Vuores Palvelu Oy:n, VTS-kotien sekä 24Rentin yhteishankkeena.

                

Lue lisää Vuores Palvelu Oy:stä: https://vuores.fi/vuores-palvelu-oy
Lue lisää 24Rentistä: https://www.24rent.fi
Lue lisää VTS-kodeista: https://www.vts.fi