Uutiset |

Vuoreksesta tarjolla tontteja yhtiömuotoiseen asuinrakentamiseen

Tampereen kaupunki tarjoaa haettavaksi kerros-, rivitalo- yms. tontteja yhtiömuotoiseen asuinrakentamiseen. Vuoreksesta tontteja on haettavana Isokuusesta sekä yksi tontti Rimmistä. Hakuaika on 14.12.2017 – 31.1.2018. Tonttien saajat ratkaistaan helmi-maaliskuun aikana.

Tontteja luovutetaan sekä vapaarahoitteeseen että valtion tukemaan asuntotuotantoon. Pääosa haussa olevista tonteista vuokrataan. Vuoreksen Isokuusessa on haettavana tontteja, jotka on varattu erityisesti puurakentamiseen.

Tontteja on haettavissa myös Ranta-Tampellasta, Haukiluomasta, Hervantajärven Lintuhytin alueelta, Härmälästä ja Kämmenniemestä ja Takahuhdista. 

Tonttien saajien valinnassa arvioidaan yhdenvertaisesti ja tasapuolisesti maapolitiikan linjausten mukaisesti seuraavia seikkoja: hakijalla mahdollisesti oleva toteuttamaton tonttivaranto, kaupungin hakijalle aiemmin luovuttamat tontit, alueiden monimuotoisuus ja asuntopoliittisten tavoitteiden toteutuminen, mahdollisuus rakentamisen aloittamiseen nopeasti sekä kilpailun edistäminen.

Tontit luovutetaan pääsääntöisesti 1-2 kertaa vuodessa järjestettävien tonttihakujen kautta. Hakujen lisäksi pyritään vuosittain järjestämään muutama tontinluovutuskilpailu.

Lisätietoa tonteista ja hakumenettelystä Tampereen kaupungin verkkosivuilta:

Rivi- ja kerrostalotontit