Uutiset |

Osassa omakotitaloja lyhyt tietoverkkokatkos 12.2.

Vuores-tietoverkon alueellisia kuitukytkimiä vaihdetaan uuteen malliin. Vaihdot koskevat noin 30 omakotitaloliittymää Mäyränmäessä, Virolaisessa ja Koukkurannassa. Toimenpiteellä parannetaan liittymien palvelutasoa.

Kytkinten vaihdot aiheuttavat arviolta 5 minuutin katkoksen kunkin talon tietoverkkoyhteyteen maanantaina 12.2. klo 12 eteenpäin. Mikäli kaikkia vaihtoja ei saada toteutettua maanantain aikana, toimenpiteitä jatketaan tiistaina 13.2. klo 12.

Vuores Palvelu ja Tampereen Puhelin pahoittelevat katkoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Liittymien toiminta tarkastetaan vaihtojen jälkeen. Mikäli talosi tietoverkkoyhteydessä esiintyy kuitenkin häiriötä, pyydämme olemaan yhteydessä Tampereen Puhelimen häiriöilmoituksiin: puh. 03 455 3000, hairioilmoitukset@tampereenpuhelin.fi

Vuores Palvelu Oy
Tampereen Puhelin Oy

Kysy tarvittaessa lisätietoa katkoksesta Tampereen Puhelimen asiakaspalvelusta: puh. 03 455 1000, asiakaspalvelu@tampereenpuhelin.fi